Skip to main content

Većina osoba usredotočena je na tretmane koji poboljšavaju fine linije i bore. No bore nisu jedini znakovi starenja. I druge promjene na koži utječu na ukupni izgled kože. Osim bora, žene sve više zabrinjava neujednačenost tona kože, pigmentacije, isušenost i opuštenost kože.

Njega kože i medicinski tretmani postaju sve sofisticiraniji. Razvoj naprednih tehnika pomlađivanja kože potaknut je sve većim broj žena u zrelijim godinama koje žele zdravu kožu i njegovan izgled. Mnogi tretmani pomlađivanja kože potiču rast novog kolagena za učvršćivanje i zatezane kože, te ujedno hrane kožu iznutra te joj daju svježinu i napetost izvana.

Thermi RF – jedini takav uređaj u Hrvatskoj
Ovisno o stanju kože koja se procijeni na konzultacijama i najvećem problemu dogovara se zajednički dugoročan plan tretmana. Najčešće se radi o licu i vratu, a zatim slijedi dekolte i ruke. Svaki medicinski tretman koristi medicinsku dermokozmetiku s iznimno visokom koncentracijom aktivnih sastojaka.

Najčešće kao pripremu radimo HydraFacial Oxy koji tretman osvježava, čisti i pomlađuje kožu. Ostavljajući je svježom, glatkom i nahranjenom. Ujednačava ton kože i smanjuje pigmentacije. Smiruje kožu i ne ostavlja crvenilo, a fototerapija svjetlom aktivira obnovu. Njega po potrebi nadopunjujemo klasičnim čišćenjem lica i OXY System GP aparatom koji proizvodi najjači kisik za lice. U kombinaciji s mikrodermoabrazijom koja uklanja mrtvi sloj kože kisik u visokom stupnju čistoće poboljšava stanični metabolizam i potiče proizvodnju kolagena, čime se ubrzava proces oporavka kože i neutraliziraju znakovi starenja.

Nakon čišćenja i duboke hidratacije redovito radimo na podizanju, zatezanju kože i vraćanju tonusa aparatima prema izboru stručnog osoblja u dogovoru s liječnikom.

Glavna zvijezda je američki uređaj jedini u Hrvatskoj – Thermi RF, vrlo ugodan, a istovremeno jako snažan. Vidno podiže i stisne kožu. Njegova prednost je i mala sonda za podizanje kapaka. Njegova snaga obnove kolagena uz našu kombinaciju aktivnih sastojaka daje odmah vidljiv vrhunski rezultat. Hrani kožu i podiže joj tonus. Prvi je izbor za kapke, lice vrat i dekolte.

Iako je velik izbor aparata i tretmana na tržištu ovo su trenutno najtraženiji tretmani koji u potpunosti daju dugotrajan rezultat i obnavljaju zrelu kožu.Kaže Dr. Anđela Prolić koja je izdvojila za nas i nekoliko prirodnih medicinskih tretmana čiji sastojci se apliciraju ispod kože za unutarnju obnovu, s vidljivim učinkom izvana.

PRP tretman pomlađivanja vlastitom krvlju ili „vampirski lifting“ riječ je o tretmanu u kojem se pacijentu izvadi krv te posebnom centrifugom odvoji krvna plazma, koja je puna faktora rasta. Ona se ubrizgava u lice, dekolte, vrat i ruke tankim iglicama. Snažno regenerira kožu te pegla bore aktivirajući kolagen. Koža je sjajna i blistava uz potpuno prirodan način pomlađivanja.

Tretman matičnim stanicama vrhunac je regenerativne medicine te nakon uzimanja matičnih stanica one se multipliciraju u laboratoriju i izdvajaju najkvalitetnije aktivne stanice fibroblasti koji se vraćaju se u lice i nadoknađuju prirodno izgubljene fibroblaste koji su odgovorni za proizvodnju hijalurona, elastina i kolagena. Na taj način brišu godine, a izgled se stalno poboljšava u iduće tri godine pa i dulje potpuno prirodno. Ovo je najnovija patentirana metoda.

Mezoterapija je metoda kojom se hijaluronska kiselina, kokteli vitamina i minerala te ostale aktivne tvari ubrizgavaju sitnim iglicama direktno u srednji sloj kože s ciljem regeneracije kože, a vraća joj elastičnost, tonus i sjaj.

Skin boosteri imaju dugotrajnije djelovanje od mezoterapije te 6 mjeseci polagano otpuštaju vlagu i stimuliraju kolagen dugotrajno prevenirajući bore. Koža je nahranjena i blistava.

Individualan plan obnove kože
Pravilno odabrani medicinski tretmani i aktivne ampule osiguravaju duboku vlažnost potkožja i normaliziranje zaštitne barijere te ublažavanje pigmentacija. Kada koži osiguramo prirodan balans vidno se poboljšava tekstura, elastičnost, bore su manje vidljive, pore sužene te se vraća svjež, prirodan i njegovan izgled.

Koji tretman ili kombinacija tretmana je najbolja za vas i u kakvom je stanju vaša koža saznajte u poliklinici Dermamed. Naše stručno osoblje napraviti će individualan plan obnove kože i vratiti joj svježinu i zategnutost, te je očuvati zdravom.

IZVOR ČLANKA: ”DALMACIJA DANAS”

ZNATE LI ŠTO JE TRETMAN POMLAĐIVANJA VLASTITOM KRVLJU? Kako postići njegovan izgled i zdravi sjaj zrele kože?

Close Menu
021/785-828
info@dermamed.hr