Uživajte u promjeni, samopouzdanju i budite najbolja verzija sebe.
Zadovoljna žena blista, lijepa je sebi i drugima.

Poliklinika DERMAMED koristi najnovije dokazano učinkovite nekirurške metode pomlađivanja trenutno dostupne na tržištu. Najveći smo anti-age i centar za oblikovanje tijela u regiji.

Od prostora u kojem se nalazimo koji odiše elgancijom i mirnoćom već samim dolaskom osjetiti ćete opuštenost. Profesionalan osobni pristup klijentu omogućava nam bolji uvid u vaše želje i očekivanja. Koristimo najsuvremeniju aparaturu, kombinaciju medicinskih i estetskih protokola, medicinsku kozmetiku i dermokozmetiku, a sve to uz profesionalno i educirano osoblje jamči zadovoljstvo postignutim rezultatom. Svi preparati i aparatura su potpuno sigurni, klinički testirani i dokazano učinkoviti. U rukama stručnjaka postaju sredstvo revolucionarnih rezultata.

Koliko god se problem činio velik mi smo tu za Vas kako bismo napravili djelotvoran plan i zajednički došli do cilja.
Sve mogućnosti biti će Vam detaljno predstavljene i predložena najučinkovitija opcija u skladu s vašim željama i mogućnostima.

Dogovorite besplatne konzultacije bez obaveze.

Anđela Prolić dr.med. i DERMAMED tim

Zašto odabrati Dermamed?

Poliklinika Dermamed u Splitu, naime, već na prvu djeluje monumentalno. No, ne i hladno; štoviše, moderan, a istodobno otmjen i topao.

Sigurnost i povjerenje

Iznadprosječni rezultati

Individualni pristup

Stručnost

Vrhunska kvaliteta

Ispunite obrazac i rezervirajte termin