NAJVEĆI SMO ANTI – AGE I ESTETSKI CENTAR ZA OBLIKOVANJE TIJELA NA OVIM PODRUČJIMA!

...estetika pomaže u pomlađivanju Vaše kože i tijela, ali istinska ljepota pronalazi se u tome da nakon svih tretmana blistate iznutra, ne samo na van...

Poliklinika Dermamed – regionalni centar estetike

Nalazimo se u širem centru grada Splita u novoj poslovnoj zgradi.

Na prostoru od preko 300m2 svakako smo najveći estetski centar u regiji…
Samim dolaskom u Dermamed, naši klijenti osjećaju se opušteno jer je prostor uređen decentno i elegantno.

U našoj poliklinici rade vrhunski stručnjaci iz područja estetike, na čelu s dr. med. Anđelom Prolić, koja prenosti dugogodišnje iskustvo, znanje i rad u Polikliniku.

“"postali smo omiljeno odredište na beauty mapi ne samo Splićanki koje drže do svog izgleda, nego i brojnih žena iz regije.''”

Za svaki problem pronašli smo rješenje!

“"Konstantna edukacija u području estetske i anti-age medicine na domaćim i internacionalnim kongresima te klinikama u Europi i Americi.''”

Koristeći se najsuvemenijom tehnologijom iz svijeta estetske medicine, uz znanje i iskustvo, zaista smo uspješni u pronalaženju problema s kojima se svakodnevno susreću naši klijenti.

Osim kvalitetne tehnologije kojom se služimo, koja je potpuno sigurna i klinički testirana, iznimno je važno znanje i iskustvo stručnjaka koji sa istom i rade.

Tek u rukama stručnjaka, naši klijenti postaju sredstvo revolucionarnih rezultata…

Želite li se riješiti celulita, zategnuti kožu, trajno ukloniti dlačice, vratiti svom licu sjaj, svježinu i godine unatrag, javite nam se za individualne konzultacije i plan njege.