Skip to main content

Ako bi nam se nekoliko tjedana prije godišnjih odmora mogla ispuniti samo jedna želja, mnogima od nas to bi bilo – istopiti masne naslage u što kraćem roku – i po mogućnosti, bez nemilosrdnih treninga i sati provedenih u teretani.

Omiljena estetska liječnica ispunjava snove o vitkoj figuri Iako zvuči nevjerojatno, upravo ovaj san ispunjava dr. Anđela Prolić, omiljena estetska liječnica i vlasnica Poliklinike DermaMed u Splitu. Poznata po vrhunski educiranom osoblju, najnovijim dokazano učinkovitim nekirurškim metodama pomlađivanja i najsuvremenijoj aparaturi na tržištu, ova je adresa postala mjesto broj 1 za estetske tretmane u Dalmaciji, no u njoj se često mogu stresti i dame iz ostalih dijelova Hrvatske.

Mjesto broj 1 za najsuvremenije aparate Doktorica Prolić na glasu je kao jedna od najeduciranijih estetskih liječnica na ovim prostorima, a njen je zaštitni znak – cjelovit pristup i personalizirani plan tretmana, posebno skrojen prema potrebama pojedinog klijenta. Ako spadate među one kojima se klasični tretmani oblikovanja tijela i programi mršavljenja nisu pokazali pretjerano učinkovitima, DermaMed je mjesto koje će razbiti sve vaše predrasude i sumnje. Osim moderno uređenog, elegantnog prostora i pristupačnog osoblja, na ovoj vas adresi očekuje opuštena atmosfera, koja vam odmah pri ulasku daje naslutiti da ste stigli u pravu oazu ljepote i well-beinga.

Najveća uzdanica u postizanju ljetne figure Opremljena „state of the art“ uređajima za borbu protiv celulita, masnih naslaga, opuštene kože i viška centimetara, ova je poliklinika s razlogom jedna od onih čije su čekaonice prije ljeta pune. Kako spojiti estetsku medicinu, kozmetologiju, kompletnu dijagnostiku i plan tretmana – potpuno prilagođen baš vama – najbolje zna doktorica Prolić. U rukama ove liječnice i njenog visokoeduciranog osoblja suvremene aparativne metode postaju najveći aduti u postizanju senzacionalnih rezultata.

Kao najveću uzdanicu u postizanju besprijekorne ljetne figure dr. Prolić ističe tretman uređajem ONDA – revolucionarni uređaj u borbi protiv celulita, masnih naslaga i opuštene kože. Riječ je o medicinsko-estetskom aparatu proizvođača DEKA, koji koristi Coolwaves – ekskluzivnu patentiranu tehnologiju izvanrednih mikrovalova, čija je zadaća selektivno ciljati masne stanice. Kao rezultat, ovaj tretman djeluje na smanjenje masnih naslaga čak i na onim dijelovima tijela koje ne možemo „dovesti u red“ niti najrigoroznijim treninzima i prehranom.

Razbija celulit i zateže kožu – tretman koji je oduševio estetsku liječnicu Najbolje od svega – ovaj je tretman siguran, učinkovit i neinvazivan – a koristi se za smanjenje lokaliziranih masnoća na cijelom tijelu, pri čemu najbolje rezultate postiže na trbuhu, bedrima i bokovima.

Osim za smanjenje obujma i topljenje masnih naslaga, ONDA je vrhunsko rješenje i za razbijanje celulita, ali i zatezanje kože – pa nas ne čudi da je riječ o najtraženijem tretmanu u sezoni kupaćih kostima. Kako ONDA doslovno topi salo s tretiranih područja?

Coolwaves tehnologija zahvaljujući mikrovalovima od 2,45 GHz prodire duboko u potkožne masne stanice i kida njihove membrane – a tada sadržaj masnih stanica istječe fiziološkim procesom limfne drenaže. Upravo je činjenica da može „kidati“ membrane zaslužna i za njegovu učinkovitost u reduciranju omraženog celulita – pogotovo u višim stadijima, u kojima je tzv. mrežica vezivnog tkiva pod kožom vrlo izražena.

Otpuštanjem energije mikrovalova točno određene frekvencije, ONDA djeluje fokusirano ispod kože, pri čemu ne oštećuje kožu niti dovodi do njenog pregrijavanja. Ciljajući direktno područje u kojem se nalaze masne stanice, ovaj tretman postiže trajne efekte, a zahvaljujući sustavu posebnim sondama sa sustavom hlađenja, cijeli je postupak ugodan. Najbolji rezultati u samo nekoliko tjedana Dr. Prolić ističe kako je ovo jedini tretman na svijetu koji koristi Coolwaves mikrovalove, koji „preskaču“ površinu kože i ciljaju potkožno tkivo – čime dolazi ne samo do smanjenja masti i celulita, već i do stezanja kolagenskih vlakana u dermisu i stvaranja novog kolagena. Rezultat je – zategnuta, glatka i čvrsta površina kože. Najbolji se rezultati ipak, tvrdi liječnica, postižu kombinacijom različitih tretmana – pa se tako pod stručnim vodstvom educiranog osoblja možete uvjeriti da je moguće tijelo transformirati u samo nekoliko tjedana. Jedan od tretmana koji Splićanke posebno oduševljava je i CRYO Lifting, uređaj koji u jednom aplikatoru kombinira tri moćne tehnologije – radiofrekvenciju, ultrazvuk i sustav hlađenja.

Ovaj tretman se smatra najjačim oružjem za zatezanjem kože, a osim na licu, fantastične rezultate pokazuje na području tijela – posebno u kombinaciji s uređajem ONDA. Dr. Prolić ističe kako je ovaj tretman donio pravu revoluciju, jer osim što zateže kožu bez kirurškog noža, čini to u samo jednom tretmanu – čime se ne može pohvaliti niti jedan uređaj na tržištu. Iz splitske anti-ageing oaze nam otkrivaju i kako se u ponudi poliklinike nalazi i novitet koji je doktoricu Prolić potpuno oduševio, baš kao i sve dame koje su ga već imale prilike isprobati. Riječ je o tretmanu Thermi Tight, koji pomoću radiofrekvencije kontrolirane temperature stimulira kolagen i snažno zateže kožu. Ovaj je tretman zaista “stepenica više” kad je nekirurški lifting kože u pitanju. Revolucionarni tretman izvodi se pomoću elektrode koja ulazi pod kožu i ciljano dostavlja radiofrekvencijske valove na tretirano područje, a čitav postupak radi maksimalne udobnosti izvodi se pod lokalnom anestezijom. Za nevjerojatne rezultate potreban je svega jedan tretman, a za sve informacije o tretmanu, provjerite stranice DermaMeda.

 

Close Menu
021/785-828
info@dermamed.hr