Mezoterapija je metoda koja se primjenjuje u estetskoj medicini s ciljem regeneracije kože. Tretman je potpuno prirodan, bez nuspojava, individualiziran i posebno prilagođen tipu kože. Osigurava intenzivnu hidrataciju kože, vraća joj elastičnost, tonus i sjaj.

Glavni sastojak mezoterapije je neumrežena hijeluronska kiselina s vitaminima, različite aminokiseline, minerali, peptidi, enzimi, antioksidativna sredstva i drugi revitalizirajući sastojci neophodni za hidrataciju, regeneraciju stanica, dubinsku revitalizaciju i pojačano stvaranje kolagena. Mazoterapijski koktel potiče proizvodnju kolagena i elastina te štiti kožu od oštećenja slobodnim radikalima. Koži se vraća tonus, vlaga i sjaj, a pritom mimika i izražaj lica ostaju očuvani.

Koristi se za zatezanje kože, ublažavanje bora, posvjetljivanje hiperpigmentacijskih mrlja, tretiranje kose i vlasišta, kao i za rješavanje drugih estetskih problema.

Mezoterapija ima dobre učinke kod osoba svih dobnih skupina te se naziva “serumom mladosti” . Posebno će koristiti osobama s tankom, suhom i sivkastom kožom, osobama kod kojih su izraženi znakovi stresa i potreban je jaki antioksidativni učinak te za kožu oštećenu suncem. Koristi se i kod gubitka kose.

U Dermamedu ovisno o problematici i tipu kože individualno se prilagođava sastav mezoterapijskoga koktela.

Posebno je tražena mezoterapija područja oko očiju.

Iako je poželjna kao jedan od važnijih anti-age tretmana u svakoj životnoj dobi s mezoterapijom se može započeti vrlo rano jer ne mijenja izgled lica, a snažno prevenira starenje i održava lice godinama svježim.

Za optimalan učinak, potrebno je napraviti 3-6 tretmana.

Idealno je kombinirati s blagim pilingom prije tretmana kako bi se uklonile odumrle stanice kože te dermapenom kako bismo dodatno stimulirali prirodnu aktivaciju faktora rasta i pojačali učinak tretmana.

Za paket i individualnu kombinaciju tretmana najbolje je doći na konzultacije.

Iskustva naših korisnika

Professional and very knowledgeable! I would recommend it to anyone!

Sabina V. B.

Ekskluzivna i vrhunska ponuda na jednom mjestu. Sve što ženu čini posebnom naći ćete ovdje.

Katarina K.

Odlična usluga i ambijent .Svakako preporucam !Ukoliko se odlučite za neki od tretmana nećete pogriješiti ja sam imala samo dobro iskustvo.

Ivana K.

Povezani tretmani

Reviderm High Performance

Idealan za kožu kojoj je potrebna regeneracija, s znakovima starenja kože i saharifikacije.

Više informacija

Reviderm Hydro Infusion

Tretman za dubinsku hidrataciju.

Više informacija

Ispunite obrazac i rezervirajte termin