Ubrzani ritam, stres i razni vanjski čimbenici negativno utječu na našu kožu u gubljenju sjaja i mladenačkoga izgleda. Fiksirajte vrijeme.

Dermapen uređaj je terapija mikroiglicama koja je savršeno rješenje koje doskače izazovima današnjeg životnog stila tako da obnavlja kožu i time postižete svježiji izgled u svakoj prilici. Tretmani s mikroiglicama potiču kožu na proizvodnju kolagena i regeneraciju te smanjuju izraženost ožiljaka i strija. Dermapen sadrži mikroiglice za jednokratnu upotrebu s jedinstvenom oprugom koja vibrira, te tako ostvaruje kontrolirani rezultat. Zbog vertikalnog kuta uboda može se sigurnije i bolje tretirati teško dostupna mjesta oko očiju, nosa i usana. Automatizirani pokreti minimiziraju bol i neugodu, a ujedno osiguravaju brže vrijeme oporavka. Mikroiglice su posebno razvijene šesterokutne što dodatno smanjuje traumu tkiva. Višestruko pojačana struktura kolagena zgušnjava kožu i tako ispunjava postojeće atrofične ožiljke.

Dermapen terapiju mikroiglicama preporučujemo za:

  • Ublažavanje i smanjenje bora
  • Ublažavanje raznih ožiljaka (akne, operacija, opekotine)
  • Pomlađivanje
  • Zatezanje kože
  • Apsorpciju vitamina, lijekova i ostalih aktivnih nutrijenata
  • Ublažavanje strija

Dermapen je proizvod osmišljen za pomlađivanje kože prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje. Stimulira se proliferacija kolagena u fibroblastima, izlučuje se puno faktora rasta i tako se koža pomlađuje prirodnim putem.

Nakon tretmana koža će na dodir biti toplija nego obično. Ovo je normalna reakcije kože i u roku 1-2 sata stanje bi se trebalo smiriti ukoliko se radi o blagom Anti-Age tretmanu, za dublje tretmane ožiljaka i strija koža će se normalizirati nakon 24 sata.

Česta pitanja

Nakon tretmana lice će biti crveno i upaljeno, a koža će na dodir biti toplija nego obično.

Ovo je normalna reakcije kože i u roku od 1 – 2 sata stanje bi se trebalo ublažiti, a nakon 24 sata posve normalizirati.

Stručo osoblje Dermamed centra predložiti će vam odgovarajuću njegu kože koje se trebate pridržavati kako biste izbjegli moguće upale.

Za što bolje rezultate, preporuka je ponoviti tretman svakih 2 do 4 tjedna, a najviše 10 puta. Koliko puta ćete ponoviti tretman ovisi o rezultatima koje dobivate.

Dermapen daje odlične rezultate kod tretiranja ožiljaka. Za razliku od ostalih tretmana protiv ožiljaka koji koriste agresivne sastojke, kod tretmana Dermapenom se prirodnim putem potiče koža na samoobnovu, na stvaranje novog kolagena i elastina, čineći tako ožiljke manje vidljivima.

Tretman je minimalno do umjereno bolan. Ovisi koliko svatko od nas ima osjetljivu kožu i ovisi o regiji lica koja se tretira.

Ispunite obrazac i rezervirajte termin


Iskustva naših korisnika

Brz način života ostavlja nam sve manje vremena za sebe. Sve se to odražava na našem licu, tijelu i, u konačnici, raspoloženju. Ako se dobro osjećate u svojoj koži i ako ste zadovoljni sobom, i sve drugo puno je jednostavnije. U Dermamed centru polazimo upravo od toga

Matea M.

Ekskluzivna i vrhunska ponuda na jednom mjestu. Sve što ženu čini posebnom naći ćete ovdje.

Katarina K.

Odlična usluga i ambijent .Svakako preporucam !Ukoliko se odlučite za neki od tretmana nećete pogriješiti ja sam imala samo dobro iskustvo.

Ivana K.

Povezani tretmani

Kemijski piling

Kemijski piling jedan je od omiljenih tretmana jer daje brzi rezultat, dugoročno obnavlja kožu i kratko traje.

Više informacija

Dermapen – terapija mikroiglicama

Ubrzani ritam, stres i razni vanjski čimbenici negativno utječu na našu kožu u gubljenju sjaja i mladenačkoga izgleda. Fiksirajte vrijeme.

Više informacija

Medicinsko čišćenje lica

Tretman čišćenja lica jedan je od najstarijih tretmana njege kože koji se do danas nije značajno mijenjao.

Više informacija