Kemijski piling jedan je od omiljenih tretmana jer daje brzi rezultat, dugoročno obnavlja kožu i kratko traje.

Kemijskim pilingom uklanjamo stare i time potičemo rast novih stanica kože, kako bi ona bila sjajnija, zdravija i ljepša. Individualnom kombinacijom različitih vrsta pilinga u Dermamed centru vraća se svježina i uklanjaju pigmentacije uz anti-age učinak bez crvenila ili oporavka. Kratki tretmani do dvadesetak minuta. Kemijski piling regenerira ali i isušuje kožu. Zbog toga se kombinira s ultrazvukom kako bi se trenutno vratila vlaga i svježina koži. Koža će zahtijevati intenzivniju njegu nekoliko dana nakon tretmana u vidu nanošenja više kreme ujutro i navečer.

Izvrsna je metoda za

  • liječenje akni
  • ožiljaka od akni
  • hiperpigmentacijskih mrlja
  • ublažavanja bora
  • osvježenje kože lica
  • uklanjanje sivila kože
  • poticanje obnove stanica kože

Česta pitanja

Kemijski piling nije bolan, zahvaljujući današnjim tehnologijama koju su nam omogućile odabir kiselina koje su potpuno bezbolne.

Nakon kemijskog pilinga zabranjeno je izlaganje kože suncu. Kao i kod svakog tretmana lica koje rezultira crvenilom, izlaganje suncu može potaknuti postupalne hiperpigmentacije. Dakle, dok je crvenilo prisutno i dok se koža ne vrati u normalno stanje ne treba se izlagati suncu.

Broj provođenja kemijskog pilinga nije ograničen, a broj preporučenih tretmana ovisi o indikacijama koje se liječe.

Ljuštenje kože ovisi o vrsti  kemijskog pilinga i koži koja se tretira. Kod nekih osoba ljuštenje uopće nije vidljivo, a kod nekih ono može potrajati do maksimalno 10 dana. Sve konkretne odgovore dobit ćete od strane naših stručnjaka na konzultacijama.

Iskustva naših korisnika

Brz način života ostavlja nam sve manje vremena za sebe. Sve se to odražava na našem licu, tijelu i, u konačnici, raspoloženju. Ako se dobro osjećate u svojoj koži i ako ste zadovoljni sobom, i sve drugo puno je jednostavnije. U Dermamed centru polazimo upravo od toga

Matea M.

Ekskluzivna i vrhunska ponuda na jednom mjestu. Sve što ženu čini posebnom naći ćete ovdje.

Katarina K.

Odlična usluga i ambijent .Svakako preporucam !Ukoliko se odlučite za neki od tretmana nećete pogriješiti ja sam imala samo dobro iskustvo.

Ivana K.

Povezani tretmani

Kemijski piling

Kemijski piling jedan je od omiljenih tretmana jer daje brzi rezultat, dugoročno obnavlja kožu i kratko traje.

Više informacija

Dermapen – terapija mikroiglicama

Ubrzani ritam, stres i razni vanjski čimbenici negativno utječu na našu kožu u gubljenju sjaja i mladenačkoga izgleda. Fiksirajte vrijeme.

Više informacija

Medicinsko čišćenje lica

Tretman čišćenja lica jedan je od najstarijih tretmana njege kože koji se do danas nije značajno mijenjao.

Više informacija

Ispunite obrazac i rezervirajte termin