Mezoterapija dekoltea

Mezoterapija dekoltea je tretman koji se koristi za hidrataciju i pomlađivanje kože dekoltea.

Ukratko o tretmanu

Je li bolno? moguće blago peckanje
Ima li nuspojava? ne
Koliko je tretmana potrebno? 1
Koliko traje postupak? 20 minuta
Kada mogu vidjeti rezultate? kroz 1 tjedan nakon zahvata
Koliko često to trebam činiti? u dogovoru s liječnikom

Mezoterapija uključuje ubrizgavanje malih količina specijalno formuliranih sastojaka u kožu kako bi se stimulirala proizvodnja kolagena i elastina.

Ovaj tretman također poboljšava cirkulaciju krvi i potiče obnovu stanica kože.

Sastojci koji se ubrizgavaju tijekom mezoterapije dekoltea mogu uključivati ​​hijaluronsku kiselinu, vitamine, minerale, aminokiseline i druge aktivne tvari koje pomažu u hidrataciji i pomlađivanju kože.

Hijaluronska kiselina ima sposobnost zadržavanja vlage u koži, što pomaže u održavanju hidratacije i elastičnosti kože. Vitamini i minerali su važni za zdravlje kože, dok aminokiseline pomažu u obnovi stanica i potiču proizvodnju kolagena i elastina.

Mezoterapija dekoltea obično se izvodi u serijama od nekoliko tretmana, ovisno o potrebama pojedinog pacijenta. Tretmani se obično provode jednom u dva do tri tjedna, a rezultati se postupno poboljšavaju tijekom vremena.

Odgovori na najčešća pitanja

Što je mezoterapija?

Mezoterapija je estetski tretman kože koji se provodi ubrizgavanjem koktela sastojaka poput hijaluronske kiseline, vitamina, minerala, aminokiselina i drugih hranjivih tvari u kožu.

Za što se koristi mezoterapija?

Koristi se za zatezanje kože, ublažavanje bora, posvjetljivanje hiperpigmentacijskih mrlja, tretiranje kose i vlasišta, kao i za rješavanje drugih estetskih problema.

Kome najviše koristi mezoterapija dekoltea?

Posebno će koristiti osobama s tankom, suhom i sivkastom kožom, osobama kod kojih su izraženi znakovi stresa i potreban je jaki antioksidativni učinak te za kožu oštećenu suncem. Koristi se i kod gubitka kose.

S čime se mezoterapija može kombinirati?

Idealno je kombinirati s blagim pilingom prije tretmana kako bi se uklonile odumrle stanice kože, a kasnije, dermapenom kako bismo dodatno stimulirali prirodnu aktivaciju faktora rasta i pojačali učinak tretmana.