Skip to main content

O tretmanima holivudskih zvijezda navikli smo samo čitati, no što kada bi ti tretmani bili dostupni kod nas?

Biste li ste upustili u isprobavanje istih?

Ako ne možete dati hipotetski odgovor na to pitanje, imamo dobre vijesti. Poliklinika Dermamed je te tretmane učinila dostupnima i u Lijepoj našoj.

To nas je odmah zaintrigiralo i jednostavno smo morali osobno provjeriti što to točno nude. Jednom kada smo došli tamo, bilo se teško odlučiti o kojem tretmanu bismo najprije htjeli čuti nešto više. Naime, Dermamed nudi cijeli spektar tretmana i za lice i za tijelo pa čak i za one intimne dijelove tijela.

Tretman najzanimljivijeg naziva svakako je ‘Hollywoodski tretman‘. To je jedinstveni tretman koji ova poliklinika nudi. Naime, jedini su u Hrvatskoj, a i šire, koji imaju sondu za zatezanje kapaka potpuno ugodno. Osim toga, zaintrigirao nas je i tretman ThermiVa, odnosno proces vaginalne rejuvenacije. Tu su još dva inovativna tretmana – Thermi Tight, zatezanje ispod površine kože i otapanje masnoće po potrebi i na kraju Thermi Smooth – neinvazivna regeneracija lica.

Čime nas je najviše impresionirala Poliklinika Dermamed?

Osim uređaja, koje koriste najbolje klinike svijeta, poliklinika Dermamed impresionirala nas je i svojim pristupom estetici. To posebno cijene i njihovi klijenti te im se zbog toga uvijek iznova vraćaju. No što je ono najvažnije što smo saznali kada smo ih posjetili?

U Dermamedu prednost daju neinvazivnim metodama koje daju rezultate. Fokusiraju se na unaprjeđenje kvalitete kože te na uklanjanje nedostataka koji smetaju njihovim klijentima. Tijekom svih tih procesa, liječnik i profesionalno educirano osoblje brinu o individualnom planu najbržeg dolaska do očekivanog rezultata.

Osim toga, mogli smo vidjeti da u Dermamedu rade po posebnim protokolima, kakve nismo imali prilike vidjeti u drugim klinikama. Njih je osobno osmislila dr. Anđela sa svojim timom. Oni se sastoje od plana održavanja i nove tehnologije, a rezultat je poboljšana koža koja ostaje dugotrajno mladolika bez obzira na godine.

Prije nego što pribjegnu primjeni filera i botoxa i to u minimalno invazivnim zahvatima, u Dermamedu daju prednost pripremi kože i njenoj obnovi iznutra prema van. Tako postižu dugotrajni učinak. Oni jedini u Hrvatskoj koriste aparate: Thermi RF, INFINI RF by Lutronic, Accent Prime by Alma Laser, Q-Switch Ruby Laser, Cryo Lifting….

Poliklinika Dermamed ima poseban pristup pacijentima

U Dermamedu daju kompletnu uslugu. Tamo smo dobili individualni pristup, a oni koji se zaista odluče za neki od tretmana, dobit će i kompletne konzultacije na kojima procjenjuju stanje kože. Nakon toga će dobiti kompletan plan tretmana i naposljetku praćenje napretka nakon tretmana. Ono što nas je posebno uvjerilo u kvalitetu usluge je činjenica što zaposlenici konstantno prolaze edukacije te nove tehnike implementiraju u rad. Na čelu je dr.med. Anđela Prolić, stalno ulažu u novu tehnologiju, a imaju i laserski centar.

Ako i niste fan većih zahvata, ali željeli biste Dermamedu dati priliku, tu je i njihova prirodna kozmetika. Mi bismo preporučili njihovu kremu za intenzivnu hidrataciju jer toga stvarno nikada previše. Osim toga, u svijetu ljepote sada možemo birati najrazličitije oblike njege kože, ali danas, više nego ikada, bitno je birati prirodno i dobro za našu kožu.

Naposljetku, ako već unaprijed znate kakav problem imate, na njihovoj stranici postoji rubrika i za to. Tamo samo odaberete problem koji imate, a oni vam predlože tretmane koji bi vam mogli pomoći.