Reviderm Mikrodermoabrazija Skin Peeler

Jedan od najčešće izvođenih tretmana u svijetu.

Nježna je i bezbolna metoda uklanjanja površinskog sloja odumrlih stanica zbog dubinske hidrata­cije i prodiranja aktivnih sastojaka koji sma­njuju bore i osvježavaju kožu lica i vrata vraćajući joj sjaj.

Mikrodermoabrazija je jedan od najčešće izvođenih tretmana u svijetu.

Ovo je nježna, bezbolna metoda kojom možemo regulirati do kojeg stupnja i koliko agresivno želimo pristupiti tretmanu.

Reviderm Skin Peeler pomoću toka kristala aluminijevoga oksida, nježno i bezbolno, na kontroliran način, odstranjuje gornji mrtvi sloj kože. Nakon ovog ciljanoga uklanjanja mrtvih stanica, stimulira se snažan rast novih kožnih stanica u bazalnom sloju kože. Nove stanice potom migriraju u gornje slojeve, postupno obnavljajući oštećeno tkivo. Tretmani će savršeno osvježiti i regenerirati kožu, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije te joj vratiti zdrav i njegovan izgled.

Mikrodermoabrazija se obično primjenjuje na licu, ali se može koristiti i na drugim dijelovima tijela, kao što su ruke, vrat i prsa.

Koristi se za smanjenje pojave bora, fine linije, hiperpigmentacije, ožiljaka, akni i drugih kožnih problema. Također se može koristiti za poboljšanje teksture kože, njezine hidratacije i sjaja.

Postupak obično traje između 30 i 60 minuta, a nakon tretmana koža može biti crvena i blago osjetljiva. Važno je koristiti kremu za sunčanje nakon tretmana jer je koža osjetljivija na sunce.

Tretman mikrodermoabrazije uz pomoć REVIDERM Skin Peeler New Generation s Ultrazvukom rješenje je za sve navedene probleme. Podloga je i brojnim vrhunskim tretmanima koje ciljano kombiniramo za vas.

Odgovori na najčešća pitanja

Koliko često se može obavljati Reviderm Skin Peeler mikrodermoabrazija?

Reviderm Skin Peeler mikrodermoabraziju možete obavljati jednom do dva puta mjesečno. Broj tretmana ovisi o stanju kože i željenim rezultatima.

Tko može koristiti Reviderm Skin Peeler mikrodermoabraziju?

Prikladna za sve tipove kože i može se koristiti za smanjenje pojave bora, finih linija, ožiljaka, hiperpigmentacije, akni i drugih kožnih problema.

Postoji li vrijeme oporavka nakon Reviderm Skin Peeler mikrodermoabrazije?

Nema dugotrajnog vremena oporavka nakon Reviderm Skin Peeler mikrodermoabrazije, ali vaša koža može biti crvena ili osjetljiva nekoliko sati nakon tretmana. Također, važno je izbjegavati sunčanje ili korištenje jakih kemijskih proizvoda na koži tijekom nekoliko dana nakon tretmana.