ONDA – revolucionarni uređaj u borbi protiv celulita, masnih naslaga i opuštene kože

Uklonite nesavršenosti na dijelovima tijela koji ostaju isti i nakon treninga i kontrolirane prehrane

ONDA tvrtke DEKA koristi Coolwaves ekskluzivnu patentiranu tehnologiju. Coolwaves su izvanredni mikrovalovi koji selektivno ciljaju masne stanice kako bi smanjili masne naslage i to na siguran, učinkovit i neinvazivan način.

ONDA uređaj koristi se u dermatologiji i medicinskoj estetici  smanjuje lokalizirane masnoće po cijelom tijelu, posebno na trbuhu, bedrima, bokovima i području do kojeg teško možete doprijeti i oblikovati treninzima i raznim dijetama.

Rješenje 3 u 1

Tretmanom se istovremeno smanjuje obujam tretiranog područja, razbija celulit i zateže koža.

Višak masnih naslaga

Coolwaves ONDA tehnologija posebnim mikrovalovima od 2,45 GHz prodire u duboko u masne potkožne stanice na određenom području tijela, kidajući membrane subkutanih masnih stanica. Sadržaj masne stanice se zatim drenira kroz stimulaciju fiziološkog procesa limfne drenaže. 

Celulit

Coolwaves vrlo učinkovito u višim stadijima celulita kida vezivno tkivo koje uvlači kožu i čini celulit vidljivim, a nalazi se između nakupina masnih stanica.

Zatezanje opuštene kože

Coolwaves inducira trenutno stezanje kolagenskih vlakana u dermisu i stimulira stvaranje novog kolagena, što kožu čini elastičnijom i zategnutijom.

Kako ONDA funkcionira?

Tretman otpušta energiju mikrovalova samo određene frekvencije tako da djeluje učinkovito ispod kože i pri tome ne oštećuje kožu te ne dolazi do pregrijavanja na površini. ONDA djeluje dubinski na tkivo i područja gdje se nalaze masne stanice. Smanjenjem masti i celulita ispod kože, koža na površini postaje glatka i zategnuta.

Tretman se provodi posebnim sondama koje imaju sustav hlađenja kože kako bi cijeli tretman bio što ugodniji. Onda jedina na svijetu koristi mikrovalove Coolwaves, koji „preskaču“ površinu kože i targetiraju direktno subdermalno tkivo. Tretman je siguran za sve tipove kože, a učinak je trajan.

Za što koristimo uređaj ONDA?

  • Uklanjanje celulita
  • Oblikovanje stražnjice
  • Zatezanje viška kože na regijama trbuha, bedara i nadlaktica, osobito nakon poroda ili kao posljedica starenja kože koja gubi tonus
  • Smanjenje manjih masnih nakupina

Česta pitanja

Koliko tretmana je potrebno napraviti?

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, ali za vidljivije rezultate potrebno je napraviti jedan do četiri tretman, a učinak najviše ovisi o tjelesnoj građi osobe.

Koji dijelovi tijela se mogu tretirati?

Područja koja se mogu tretirati su: jahačke hlače, donji dio leđa, trbuh, stražnjica, bokovi, noge, ruke te tvrdokorni celulit.

Koliko traje tretman?

Tretman traje 20 do 30 minuta ovisno koji dio tijela se tretira.