Uklonite nesavršenosti na dijelovima tijela koji ostaju isti i nakon treninga i kontrolirane prehrane

ONDA tvrtke DEKA koristi Coolwaves ekskluzivnu patentiranu tehnologiju. Coolwaves su izvanredni mikrovalovi koji selektivno ciljaju masne stanice kako bi smanjili masne naslage i to na siguran, učinkovit i neinvazivan način.

ONDA uređaj koristi se u dermatologiji i medicinskoj estetici  smanjuje lokalizirane masnoće po cijelom tijelu, posebno na trbuhu, bedrima, bokovima i području do kojeg teško možete doprijeti i oblikovati treninzima i raznim dijetama.

Rješenje 3 u 1

Tretmanom se istovremeno smanjuje obujam tretiranog područja, razbija celulit i zateže koža.

Višak masnih naslaga

Coolwaves ONDA tehnologija posebnim mikrovalovima od 2,45 GHz prodire u duboko u masne potkožne stanice na određenom području tijela, kidajući membrane subkutanih masnih stanica. Sadržaj masne stanice se zatim drenira kroz stimulaciju fiziološkog procesa limfne drenaže. 

Celulit

Coolwaves vrlo učinkovito u višim stadijima celulita kida vezivno tkivo koje uvlači kožu i čini celulit vidljivim, a nalazi se između nakupina masnih stanica.

Zatezanje opuštene kože

Coolwaves inducira trenutno stezanje kolagenskih vlakana u dermisu i stimulira stvaranje novog kolagena, što kožu čini elastičnijom i zategnutijom.

Kako ONDA funkcionira?

Tretman otpušta energiju mikrovalova samo određene frekvencije tako da djeluje učinkovito ispod kože i pri tome ne oštećuje kožu te ne dolazi do pregrijavanja na površini. ONDA djeluje dubinski na tkivo i područja gdje se nalaze masne stanice. Smanjenjem masti i celulita ispod kože, koža na površini postaje glatka i zategnuta.

Tretman se provodi posebnim sondama koje imaju sustav hlađenja kože kako bi cijeli tretman bio što ugodniji. Onda jedina na svijetu koristi mikrovalove Coolwaves, koji „preskaču“ površinu kože i targetiraju direktno subdermalno tkivo. Tretman je siguran za sve tipove kože, a učinak je trajan.

Radiofrekvencija vs. Onda CoolWaves

Za što koristimo uređaj ONDA?

  • Uklanjanje celulita
  • Oblikovanje stražnjice
  • Zatezanje viška kože na regijama trbuha, bedara i nadlaktica, osobito nakon poroda ili kao posljedica starenja kože koja gubi tonus
  • Smanjenje manjih masnih nakupina

Česta pitanja

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, ali za vidljivije rezultate potrebno je napraviti jedan do četiri tretman, a učinak najviše ovisi o tjelesnoj građi osobe.

Područja koja se mogu tretirati su: jahačke hlače, donji dio leđa, trbuh, stražnjica, bokovi, noge, ruke te tvrdokorni celulit.

Tretman traje 20 do 30 minuta ovisno koji dio tijela se tretira.

Ispunite obrazac i rezervirajte termin


Iskustva naših korisnika

Osoblje ljubazno i profesionalno! Pravilnim savjetima i preporukama moja koža blista! Hvala!

Nikolina U. P.

Professional and very knowledgeable! I would recommend it to anyone!

Sabina V. B.

Ekskluzivna i vrhunska ponuda na jednom mjestu. Sve što ženu čini posebnom naći ćete ovdje.

Katarina K.

Odlična usluga i ambijent .Svakako preporucam !Ukoliko se odlučite za neki od tretmana nećete pogriješiti ja sam imala samo dobro iskustvo.

Ivana K.
Jako pozitivno iskustvo, svima preporučujem.
Ja se opet vraćam.
Ingrid L.

Ugodna atmosfera i profesionalno osoblje, sve moje preporuke… Definitivno se vraćam opet!

Sandra Š.

Sve pohvale dr. Anđeli i njezinom timu. Kod dr. Anđele idem već par god i svaki put kad dođem osjećam se jako ugodno kao da sam doma, dr. Anđela je uvijek ugodna i nasmijana i jako djeluje pozitivno, tretmane lica koje mi radi i povećanje usana jako sam zadovoljna, rezultati su odmah vidljivi i dugotrajni, svima bi preporučila dr .Anđelu!

Sabina G.

Very professional equipment and friendly staff! I highly recommend it!

Maria M.

Sve pohvale, najbolja moguća usluga, odlična, profesionalna, jako ugodna doktorica i ljubazno osoblje. Vidimo se ponovno.

Ivana K.
Od srca preporučam DermaMed i dr. Anđelu Prolić. Već par godina koristim njihove usluge i jako sam zadovoljna. Osoblje i doktorica su profesionalni, stručni i uvijek nasmijani. Hvala vam i vidimo se opet ❤️
Lara P.
Profesionalno i s puno detalja uz savjete na konzultacijama. Jako sam zadovoljna rezultatom tretmana. Kvalitetna kozmetika i ugodan pristup. Zahvaljujem doktorici i curama. Super ste.
Lea S.
Sve pohvale, za 10 prezadovoljna. Koža mi je pomlađena i osvježena. Vide od očekivanog. Prekrasan profesionalan tretman, osoblje isto profesionalno i divno. Hvala vam opet dolazim sigurno.
Angela B.
Jako sam zadovoljna sa tretmanima lica. Osoblje ljubazno i uslužno. Sto reći osim treba probati. Sve preporuke.
Ivona K.

Povezani tretmani

THERMI – neinvanzivno oblikovanje lica i tijela

Thermi RF je uređaj koji koristi radio valove u svrhu oblikovanja lica i tijela, te spada u posebnu kategoriju minimalno invazivnog uređaja.

Više informacija

ONDA – revolucionarni uređaj u borbi protiv celulita, masnih naslaga i opuštene kože

ONDA uređajem uklanjamo nesavršenosti na dijelovima tijela koji ostaju isti i nakon treninga i kontrolirane prehrane.

Više informacija

Cryo Lifting 3 u 1 za tijelo

Korištenjem Cryo Lifting aparata koristi se površinsko hlađenje kako bi što više energije prošlo kroz kožu u potkožno masno tkivo.

Više informacija