Med Contour Multipower revolucionarni je uređaj koji jedinstvenom tehnologijom tretira celulit i masne naslage te zateže kožu.

Koliko god se trudili paziti na prehranu i vježbati, na bedrima imate vidljivu ‘narančinu koru’ i masne naslage. Izgled vaše kože na površini uzrokuje tkivo ispod površine koje treba tretirati. Med Contour Multipower revolucionarni je uređaj koji jedinstvenom tehnologijom tretira celulit i masne naslage te zateže kožu.

Med Contour MULTIPOWER je uređaj najnovije generacije, još jači i snažniji za oblikovanje tijela, poboljšana verzija svjetski poznatoga Med2Contour uređaja koji sada kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju, u cilju učinkovitoga, sigurnoga i bezbolnoga nekirurškog preoblikovanja tijela – uklanjanja celulita i zatezanja kože lica i tijela. Celulit i masno tkivo brzo i trajno nestaju u tijeku tretmana.

Jedina prava nekirurška  LIPOSUKCIJA – masne stanice se uklanjaju iz tijela i zateže koža. Znanstveno dokazano uklonjene masne stanice se ne vraćaju. Rezultat je odmah vidljiv i smanjenje obujma je mjerljivo u centimetrima.

Koristi veće i snažnije ultrazvučne glave, dodatni nastavak kojeg njegov prethodnik Med2Contour nema, dodatno zateže kožu posebnim načinom rada kombinirajući ultrazvuk i radiofrekvencijsku energiju.

Inovativni Med Contour Multipower posjeduje 4 aplikatora:

  • Body shape – za uklanjanje masnih naslaga i razbijanje celulita
  • Body shape & tight – za zatezanje i učvršćivanje kože
  • Za limfnu drenažu
  • Face lifting – poseban aplikator za tretiranje kože lica

Patentirani Med Contour aplikator posjeduje 2 ultrazvučne glave.

Novi Med Contour patentirani aplikator “Body shape” ima dvije ultrazvučne glave, odlikuje se većim ultrazvučnim sondama i posebnik kutom između sondi pomoću kojega vrlo jednostavno možemo djelovati u “borbi” protiv lokaliziranih masnih nakupina.

Med Contour tretman prva je prava alternativa liposukciji koja omogućava dugotrajne rezultate i smanjenje obujma što je dokazano i kroz znanstvene studije.

Med Contour Multipower tretman:

  • Siguran, djelotvoran, ugodan
  • Nema opekotina, modrica, niti bilo kakvih promjena na koži
  • Rezultati vidljivi ODMAH nakon prvog tretmana
  • Gubitak obujma mjeri se u centimetrima
  • Potpuno siguran – odobren od strane FDA
  • Ne zahtjeva posebnu pripremu i nakon tretmana možete se vratiti svojim uobičajenim aktivnostima

U Dermamed centru koristimo MedContour MULTIPOWER i Med2Contour uređaj ovisno o potrebama klijenta što govori o kvaliteti ponude. Prosječno smanjenje obujma tijela nakon prvoga tretmana je 2,5 cm. Rezultati se s vremenom poboljšavaju i nakon dva do tri mjeseca dobijete potpuni učinak. Tretman je potpuno siguran, ugodan, proglašen je najboljim uređajem za oblikovanje tijela pet godina za redom u SAD-u.

Ultrazvuk daje nezamjenjive rezultate u terapiji skidanja masnih naslaga. razbija membranu masnih stanica i oslobađa njihov sadržaj, dok kod celulita razbija vezivna vlakna što je osnovno i neophodno za uklanjanje celulita na nogama ili celulita na rukama.

Česta pitanja

Med Contour tretmani su neinvazivni te smanjuju područja podvrgnuta tretmanu bez potrebe za operacijom i/ili anestezijom. Tretman ne oštećuje okolno tkivo, živce ili krvne žile što ga čini veoma sigurnim. To je vrlo primamljivo ljudima koji se ne žele podvrgnuti invazivnim procedurama te je savršena alternativa za ljude koji traže učinkovito smanjenje masnih naslaga bez operacije. Dodatak svemu je činjenica da se u svoju svakodnevnicu možete vratiti bez potrebe za oporavkom nakon tretmana!

Područja koja se mogu tretirati su: jahačke hlače, donji dio leđa, trbuh, stražnjica, bokovi, noge, ruke te tvrdokorni celulit.

Prosječan tretman traje oko 60 minuta. Preporuča se samo jedan tretman tjedno, a kako bi se ubrzali rezultati, jako je preporučljiva limfna drenaža između tretmana. Broj tretmana Med Contour varira od čovjeka do čovjeka te uvelike ovisi o veličini osobe i željenim rezultatima. Najbolji rezultati se postižu obavljanjem niza tretmana. Općenito preporučamo barem šest tretmana kako bi se postigao najbolji rezultat, međutim za veoma velika ili tvrdoglava područja masnih naslaga i celulita potrebno je i do 12 tretmana.

Ukoliko se slijedi procedura sa svojim svakodnevnim aktivnostima možete nastaviti odmah. Vaša koža može biti blago roza i topla nakon postupka zbog povećane cirkulacije krvi u tom području. To bi trebalo nestati unutar nekoliko sati nakon tretmana.

Dugotrajnost postignutih rezultata ovise o načinu i stilu života nakon tretmana. Redovita tjelovježba i pravilna prehrana daju dugotrajne rezultate.

Iskustva naših korisnika

Osoblje ljubazno i profesionalno! Pravilnim savjetima i preporukama moja koža blista! Hvala!

Nikolina U. P.

Professional and very knowledgeable! I would recommend it to anyone!

Sabina V. B.

Ekskluzivna i vrhunska ponuda na jednom mjestu. Sve što ženu čini posebnom naći ćete ovdje.

Katarina K.

Odlična usluga i ambijent .Svakako preporucam !Ukoliko se odlučite za neki od tretmana nećete pogriješiti ja sam imala samo dobro iskustvo.

Ivana K.
Jako pozitivno iskustvo, svima preporučujem.
Ja se opet vraćam.
Ingrid L.

Ugodna atmosfera i profesionalno osoblje, sve moje preporuke… Definitivno se vraćam opet!

Sandra Š.

Sve pohvale dr. Anđeli i njezinom timu. Kod dr. Anđele idem već par god i svaki put kad dođem osjećam se jako ugodno kao da sam doma, dr. Anđela je uvijek ugodna i nasmijana i jako djeluje pozitivno, tretmane lica koje mi radi i povećanje usana jako sam zadovoljna, rezultati su odmah vidljivi i dugotrajni, svima bi preporučila dr .Anđelu!

Sabina G.

Very professional equipment and friendly staff! I highly recommend it!

Maria M.

Sve pohvale, najbolja moguća usluga, odlična, profesionalna, jako ugodna doktorica i ljubazno osoblje. Vidimo se ponovno.

Ivana K.
Od srca preporučam DermaMed i dr. Anđelu Prolić. Već par godina koristim njihove usluge i jako sam zadovoljna. Osoblje i doktorica su profesionalni, stručni i uvijek nasmijani. Hvala vam i vidimo se opet ❤️
Lara P.
Profesionalno i s puno detalja uz savjete na konzultacijama. Jako sam zadovoljna rezultatom tretmana. Kvalitetna kozmetika i ugodan pristup. Zahvaljujem doktorici i curama. Super ste.
Lea S.
Sve pohvale, za 10 prezadovoljna. Koža mi je pomlađena i osvježena. Vide od očekivanog. Prekrasan profesionalan tretman, osoblje isto profesionalno i divno. Hvala vam opet dolazim sigurno.
Angela B.
Jako sam zadovoljna sa tretmanima lica. Osoblje ljubazno i uslužno. Sto reći osim treba probati. Sve preporuke.
Ivona K.

Povezani tretmani

THERMI – neinvanzivno oblikovanje lica i tijela

Thermi RF je uređaj koji koristi radio valove u svrhu oblikovanja lica i tijela, te spada u posebnu kategoriju minimalno invazivnog uređaja.

Više informacija

ONDA – revolucionarni uređaj u borbi protiv celulita, masnih naslaga i opuštene kože

ONDA uređajem uklanjamo nesavršenosti na dijelovima tijela koji ostaju isti i nakon treninga i kontrolirane prehrane.

Više informacija

Cryo Lifting 3 u 1 za tijelo

Korištenjem Cryo Lifting aparata koristi se površinsko hlađenje kako bi što više energije prošlo kroz kožu u potkožno masno tkivo.

Više informacija

Ispunite obrazac i rezervirajte termin