Kako bi smanjili učinke starenja i izlaganja suncu vidljive na licu i vratu te podignuli tonus kože radi se lasersko pomlađivanje.

Lasersko pomlađivanje smanjuje crvenilo na licu, izgled otvorenih pora, hrapavost kože i plitke bore te učvršćuje kožu i izbjeljuje pjegice.

Rezultati se postižu zahvaljujući svjetlosnom postupku, koji djeluje na kožu i vodi postepenom remodeliranju kolagena uz očuvanje površinskoga sloja kože. Tretman je bezbolan i ugodan.

Tretman laserskoga pomlađivanja poboljšava ten kože te stimulira kožu da postane zdravija i otpornija.

Iskustva naših korisnika

Brz način života ostavlja nam sve manje vremena za sebe. Sve se to odražava na našem licu, tijelu i, u konačnici, raspoloženju. Ako se dobro osjećate u svojoj koži i ako ste zadovoljni sobom, i sve drugo puno je jednostavnije. U Dermamed centru polazimo upravo od toga

Matea M.

Ekskluzivna i vrhunska ponuda na jednom mjestu. Sve što ženu čini posebnom naći ćete ovdje.

Katarina K.

Odlična usluga i ambijent .Svakako preporucam !Ukoliko se odlučite za neki od tretmana nećete pogriješiti ja sam imala samo dobro iskustvo.

Ivana K.

Povezani tretmani

Med Visage – Face Lifting tretman

Trenutno popravlja teksturu, tonus i elastičnost kože te dokazano stimulira stanične mehanizme odgovorne za obnovu i regeneraciju tkiva.

Više informacija

Lasersko pomlađivanje

Kako bi smanjili učinke starenja i izlaganja suncu vidljive na licu i vratu te podignuli tonus kože radi se lasersko pomlađivanje.

Više informacija

Ispunite obrazac i rezervirajte termin