Tretmani lica

Za poboljšanje izgleda i zdravlja svoje kože, tretmani lica postali su dio svakog muškarca koji brine o svom zdravlju i izgledu.

Ukratko o tretmanima

Je li bolno? ne
Ima li nuspojava? ne
Koliko je tretmana potrebno? 1
Koliko traje postupak? od 30 do 90 minuta, ovisno o tretmanu
Kada mogu vidjeti rezultate? odmah
Koliko često to trebam činiti? prema dogovoru sa stručnjakom

Tretmani lica mogu poboljšati tonus i teksturu kože kod muškaraca na nekoliko načina, uključujući čišćenje, hidrataciju, masažu, tretmane protiv starenja i zaštitu od sunca. Važno je odabrati tretmane koji su prilagođeni vašem tipu kože i potrebama, a najbolje je konzultirati se sa stručnjakom prije bilo kakvog tretmana lica.

  1. Dubinsko čišćenje lica – ovaj tretman čisti pore i uklanja mrtve stanice kože koje mogu uzrokovati akne i druge probleme. Uz to, dubinsko čišćenje može pomoći u poboljšanju izgleda i teksture kože.
  2. Hidratacija lica – je ključna za zdravlje kože. Tretmani hidratacije lica obično uključuju korištenje hidratantnih maski i seruma kako bi se koža nahranila i hidratizirala.
  3. Piling lica – pomaže u uklanjanju mrtvih stanica kože i poboljšava izgled kože. Postoje različite vrste pilinga, od kojih neki mogu biti malo jači od drugih. Prije nego što se odlučite za piling lica, posavjetujte se s profesionalcem.

4. Masaža lica – ne samo da opušta, već može pomoći u smanjenju natečenosti i poboljšanju tonusa kože. Postoje različite vrste masaža lica, uključujući i masažu koja koristi posebne alate.

5. Tretmani protiv starenja – muškarci se sve više “okreću” tretmanima protiv starenja kako bi zadržali mladenački izgled. Ovi tretmani obično uključuju uporabu proizvoda za njegu kože koji sadrže antioksidanse i druge sastojke koji mogu pomoći u smanjenju finih linija i bora.

6. Mikrodermoabrazija – Nakon mikrodermoabrazije koža postaje mekša i glađa pa se najčešće izvodi kako bi koža dobila mlađi izgled i ujednačen ton.

Odgovori na najčešća pitanja

Kako znati koji je tretman za mene?

Odmah na prvom pregledu, stručnjaci će napraviti mišljenje o stanju i analizi lica i kože te na takav način odrediti koji tretman ili tretmane bi bilo dobro učiniti.

Jesu li tretmani lica bolni?

Ne, tretmani lica za muškarce su potpuno bezbolni, čak i klasično mehaničko čišćenje lica opisuju kao bezbolno, dok je kod žena malo neugodno.

Može li se kombinirati više tretmana odjednom?

Naravno, samo kombinaciju tretmana preporučuje i određuje stručnjak kojem ste se obratili.

Jesu li rezultati vidljivi odmah?

Rezultati svih tretmana lica vidljivi su odmah, a konačan rezultat je uvijek nakon nekoliko dana. Osim poboljšanja u izgledu kože, elastičnost i hidrataciju ćete i sami osjetiti iznutra odmah.