Plasmage - podizanje kapaka

Neinvazivni kozmetički tretman koji se može koristiti za podizanje kapaka kod muškaraca.

Ukratko o tretmanu

Je li bolno? blago peckanje
Ima li nuspojava? moguće crvenilo
Koliko je tretmana potrebno? 1
Koliko traje postupak? 30 – 60 minuta
Kada mogu vidjeti rezultate? 1 – 6 tjedana nakon zahvata
Koliko često to trebam činiti? najčešće se tretman ne ponavlja

Ovaj tretman koristi tehnologiju plazme koja stvara ionizirani plin između kože i uređaja za tretman, stvarajući male točke topline na koži. Ova toplina potiče obnovu kolagena u koži, što može dovesti do zatezanja i podizanja kože na tretiranom području. Plasmage se obično koristi za tretiranje područja oko očiju, uključujući kapke, podočnjake i bore oko očiju. Tretman može trajati oko 30-60 minuta, a rezultati se obično vide nakon nekoliko tjedana. Učinak tretmana može trajati i do nekoliko godina, ali to može varirati ovisno o individualnom stanju kože i njenoj brzini starenja.

Plasmage tretman se smatra sigurnim za upotrebu, ali postoje neke nuspojave koje mogu nastati, poput oticanja, crvenila, suhoće kože i ljuštenja. Ove nuspojave obično nestaju nakon nekoliko dana. Prije nego što se odlučite za Plasmage tretman, važno je konzultirati se s kvalificiranim stručnjakom koji ima iskustva s ovim tretmanom. Vaš dermatolog može procijeniti vašu kožu i pomoći vam odlučiti je li Plasmage tretman prikladan za vas. Također je važno imati realna očekivanja o rezultatima tretmana, jer tretman neće u potpunosti ukloniti bore ili druge znakove starenja, već će im pomoći da budu manje vidljive.

Odgovori na najčešća pitanja

Kako djeluje Plasmage?

Aparat za nekiruško podizanje kapaka prilikom tretmana, stvara niz sitnih točkica na koži i uzrokuju trenutnu reakciju a to je preoblikovanje tkiva, podizanje, ali i regeneriranje. Plasmage koristi plin kako bi navedeni postupak postigao, a prilikom tretmana stvara se ionizacija plinova iz zraka koje stvaraju maleni, električni luk.

Je li tretman bolan?

Na tretirano područje se nanosi anestetska krema stoga je osjet uboda igle minimalan. Naši pacijenti češće ističu da malo pecka, ne da boli tako da svakako nije ništa strašno. Oporavak nakon tretmana je potpuno bezbolan.

Kome je namijenjen Plasmage?

Plasmage zaista pokazuje vrhunske rezultate pri podizanju kapaka ali ne samo za to. Postupak Plasmaga jednak je i pri uklanjanju bora, ožiljaka, strija, keloida, fibroma, raznih nepravilnosti puti i viška kože. Za veće regije ubodi se rade na dubini od jednog milimetra.

Postoji li dobna skupina za Plasmage?

Dobna granica za Plasmage ne postoji, može se izvoditi na pacijentima svih dobnih skupina.