Liječenje gubitka kose

Mezoterapija se može koristiti kod muškaraca koji pate od opadanja kose ili različitih oblika ćelavosti.

Ukratko o tretmanu

Je li bolno? ne
Ima li nuspojava? ne
Koliko je tretmana potrebno? 1 -2
Koliko traje postupak? 30 – 60 minuta
Kada mogu vidjeti rezultate? 1 – 6 tjedana nakon zahvata
Koliko često to trebam činiti? tjedno ili mjesečno

Mezoterapija vlasišta je neinvazivna terapija koja se koristi za jačanje kose, smanjenje otpadanja kose i poboljšanje rasta kose kod muškaraca. Ova terapija se sastoji od ubrizgavanja koktela hranjivih tvari u vlasište kako bi se potaknuo rast kose. Koktel hranjivih tvari sastoji se od vitamina, minerala, aminokiselina i drugih tvari koje su važne za zdravlje kose i vlasišta. Ove tvari se ubrizgavaju u vlasište koristeći tanku iglu koja se ubacuje u različite točke vlasišta.

Mezoterapija vlasišta se obično sastoji od serije tretmana, koji se obično provode jednom tjedno ili jednom mjesečno, ovisno o potrebama pacijenta. Nakon nekoliko tretmana, kosa bi trebala postati jača i gušća, a opadanje kose bi se trebalo smanjiti. Ova terapija se može koristiti kod muškaraca koji pate od opadanja kose ili različitih oblika ćelavosti. Međutim, prije nego što započnete s mezoterapijom vlasišta, važno je konzultirati se s dermatologom ili drugim stručnjakom za kosu kako biste razumjeli svoje mogućnosti i dobili preporuku o najboljem tretmanu za vašu situaciju.

Uz to, važno je imati realna očekivanja kada je riječ o rezultatima mezoterapije vlasišta. Iako ova terapija može biti vrlo korisna za jačanje kose, ona neće moći riješiti sve probleme s kosom. Redovita njega kose kod kuće, uključujući pravilno pranje, sušenje i oblikovanje kose, kao i korištenje kvalitetnih proizvoda za kosu, također su ključni faktori u održavanju zdrave i jake kose.

Odgovori na najčešća pitanja

Kako djeluje mezoterapija?

Mezoterapijom koža dobiva snažnu dozu tvari neophodnih za hidratizaciju i dubinsku revitalizaciju. Zahvaljujući tome, koži se vraća svježina, sjaj i glatkoća. Reduciraju se sitne bore, a bolja cirkulacija osigurava kvalitetniju izmjenu tvari, vitalnost svih kožnih tkiva i detoksikaciju.

Koji su sastojci koktela za mezoterapiju?

Sastojci u koktelu za mezotrapiju mogu se razlikovati, ovisno o individualnim potrebama pacijenta. Međutim, najčešći sastojci su hijaluronska kiselina, vitamini (C, E, A, B kompleks), minerali (magnezij, cink), aminokiseline i enzimi.

Za što se sve koristi mezoterapija?

Osim što je tretman za pomlađivanje kože lica – mezoterapija pokazuje dobre rezultate i kod hidratacije vlasišta, poboljšanja kod alopecije, tretiranja celulita, a koristi se i za uklanjanje masnih naslaga.

Je li tretman bolan?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In eget bibendum libero. Etiam id velit at enim porttitor facilisis. Vivamus tincidunt lectus at risus pharetra ultrices. In tincidunt turpis at odio dapibus maximus.