POMLAĐIVANJE – ZATEZANJE – VLAŽENJE

Vaginalno zdravlje u Dermamedu – za Vaše samopouzdanje!

Vulvovaginalno pomlađivanje nudi velik izbor neinvazivnih metoda za pomlađivanje, a ThermiVa tretman upravo je jedan od takvih! Obraćaju nam se mlade žene koje žele poboljšati svoj seksualni život, starije gospođe kako bi popravile izgled svoje vagine… Žene nakon poroda kojima je nastupila vaginalna suhoća, ostao višak kože… Jeste li se pronašli u nekoj od navedenih?

KAKO RADI THERMIva™?

 THERMIva™, je nekirurški tretman koji koristi radiofrekvencijsku energiju za nježno zagrijavanje tkiva, bez nelagode ili zastoja, dopuštajući ženama da povrate životnu vitalnost, obnove svoja mlađa tijela i ožive uzbuđenje.

Zbog učinaka porođaja, starenja, traume i/ili genetike, vaginalno tkivo i okolni mišići mogu se rastegnuti i izgubiti snagu i tonus. Thermi, uredski nekirurški uređaj odobren od strane FDA, koristi se za dermatološka stanja kao što su opuštena i opuštena koža, suha koža i neosjetljiva koža. U Europi ThermiVa ima oznaku CE i odobrena je za liječenje vulvovaginalne opuštenosti.

ThermiVa RF ima odobrenje FDA za dermatološke i opće kirurške postupke za elektrokoagulaciju i hemostazu. ThermiVa ima odobrenje FDA za dermatološka stanja, kirurgiju, kiruršku ablaciju živaca. Primjeri dermatoloških stanja uključuju opuštenu kožu, suhu kožu, tanku kožu, neosjetljivu kožu. ThermiVa ima CE oznaku i EU odobren za vulvovaginalnu labavost ili za liječenje opuštenih tkiva vulve i vagine.

Povratite vaginalnu vlažnost i pojačajte snagu mišića – spriječite inkontinenciju i poboljšajte svoj seksualni život.

Elektromagnetska energija uređaja THERMIVA, kontrolirano zagrijava tkivo preko infracrvene kamere. Toplinska energija zagrijava tkivo na 40°, prenosi se na stidne usne i rodnicu ODMAH, stoga rezultati ne mogu izostajati.

EVO ŠTO TERMIVA RADI:

1. Jača i zateže vezivno tkivo vagine
2. Obnavlja sluznicu vagine
3. Uklanja vaginalnu suhoću
4. Prevenira inkontinenciju u menopauzi

Poliklinika Dermamed vraća Vam samopouzdanje u svakom segmentu Vašeg tijela i duha…
Vagina je svakako važan dio ženskog tijela i seksualnog života općenito…

Obratite nam se s povjerenjem… jer tu smo za Vas

Najčešća pitanja

Koristi se u svim dobnim skupinama

Da, 6 do 8 tjedana nakon trudnoće

Nakon 1. tretmana rezultati su vidljivi odmah, a nakon preporučenog, 3.tretmana, Vaša vagina bit će potpuno „obnovljena“.