Thermi Smooth RF

Zaglađuje bore i poboljšava teksturu kože.

Ukratko o tretmanu

Je li bolno? ne
Ima li nuspojava? ne
Koliko je tretmana potrebno? 1 -3
Koliko traje postupak? 30 minuta
Kada mogu vidjeti rezultate? odmah
Koliko često to trebam činiti? tretmani se određuju individualno

Thermi Smooth RF je tretman pomlađivanja kože koji koristi tehnologiju radiofrekvencije (RF) kako bi zagrijao tkivo ispod površine kože.

Ovaj tretman može pomoći u smanjenju pojave bora, poboljšanju teksture kože i smanjenju opuštenosti kože.

Glavna razlika između Thermi RF i Thermi Smooth RF je u tome što se Thermi RF koristi za zatezanje i učvršćivanje opuštene kože, dok se Thermi Smooth RF koristi za zaglađivanje bora i poboljšanje teksture kože.

Važno je napomenuti da se Thermi RF i Thermi Smooth RF obično koriste u kombinaciji kako bi se postigao najbolji mogući učinak.

Tijekom tretmana, stručnjak koristi poseban aplikator koji emitira toplinu koja prodire duboko u tkivo ispod površine kože. Ova toplina potiče stvaranje novog kolagena i elastina, što može pomoći u popunjavanju bora i učvršćivanju kože.

Thermi Smooth RF se često koristi za lice, vrat, dekolte i ruke. Tretman traje obično oko 30-60 minuta, ovisno o području koje se tretira.

Važno je napomenuti da Thermi Smooth RF nije invazivan tretman i ne zahtijeva vrijeme oporavka. Međutim, moguće je da ćete osjetiti blagu nelagodu ili osjetljivost tijekom tretmana.

Odgovori na najčešća pitanja

Kako radi Thermi Smooth RF?

Thermi Smooth RF neinvazivna je procedura koja koristi radiofrekvenciju za zagrijavanje kože i stimulaciju prirodne proizvodnje kolagena. Koristi jedinstveni ručni dio za isporuku ciljanog grijanja na kontrolirani način kako bi se povećala udobnost pacijenta. Kolagen ispod kože će se smanjiti kada se dugotrajna toplina primjenjuje iznad 40 stupnjeva Celzijusa. Ovo pokreće proces u kojem se koža počinje zatezati i učinci starenja se smanjuju, poboljšavajući opću kvalitetu i izgled.

Što se događa za vrijeme trajanja tretmana?

Mala količina gela najprije se nanosi na područje površine kože u području tretiranja. Postavlja se određena ciljana temperatura, a ručni dio se lagano pomiče po području tretmana u pokretu ili kružno.

Treba li ponavljati tretmane Thermi Smooth RF?

Tretmani se ponavljaju više puta, a točan broj odredit ćete Vi i Vaš liječnik.

Koja područja možemo tretirati?

Thermi Smooth RF može tretirati mnoga različita područja lica i vrlo je prikladan za područje ispod očiju, oko usta, čela i vrata.

Kada možemo vidjeti prve rezultate?

Većina pacijenata počinje vidjeti rezultate nakon prvog tretmana, a obično su potrebna 3 tretmana za postizanje optimalnih rezultata – s punim rezultatima koji se razvijaju tijekom 3 mjeseca. Preporuča se održavanje jednog tretmana godišnje.