Med Visage - Face Lifting tretman

Trenutno popravlja teksturu, tonus i elastičnost kože te dokazano stimulira stanične mehanizme odgovorne za obnovu i regeneraciju tkiva.

Ukratko o tretmanu

Je li bolno? ne
Ima li nuspojava? ne
Koliko je tretmana potrebno? obično 1 – 2, rijetko više.
Koliko traje postupak? nekoliko minuta
Kada mogu vidjeti rezultate? odmah, potpuni učinak za 3 mjeseca
Koliko često to trebam činiti? mjesečno ako je potrebno više od jedne sesije

Med Visage tretman kombinira dvije tehnologije istovremeno – ultrazvuk i radiofrekvenciju

Osim vidljivih učinaka podizanja i zatezanja, tu je također i nevidljivi rezultat: stvaranje novog kolagena koji pomaže koži da što dulje zadrži mladoliki izgled. Zbog svojih iznimnih rezultata, dobio je nadimak – nekirurški Face Lifting.

Med Visage tretman kombinira dvije tehnologije istovremeno ultrazvuk i radiofrekvenciju, kako bi učinak bio još bolji. Radi se o jedinstvenom ultrazvuku od 5 MHz. Termalni učinak obje tehnologije potiče mehanizam obnove stanica te djeluje na kolagen i elastin, poboljšavajući izgled kože, zategnutost, tonus, teksturu i svjetlinu kože lica. Povećana temperatura također stimulira prokrvljenost područja, čime se dovodi više kisika i hranjivih tvari. Pojačan je i limfni protok, što pomaže otklanjaju toksina i štetnih tvari. Tretman je u potpunosti neinvazivan i neposredno nakon postupka daje rezultate, a potpuni učinak podizanja je za 2 do 3 mjeseca.

Med Visage – Face Lifting tretman

Trenutno popravlja teksturu, tonus i elastičnost kože te dokazano stimulira stanične mehanizme odgovorne za obnovu i regeneraciju tkiva.

Osim vidljivih učinaka podizanja i zatezanja, tu je također i nevidljivi rezultat: stvaranje novog kolagena koji pomaže koži da što dulje zadrži mladoliki izgled. Zbog svojih iznimnih rezultata, dobio je nadimak – nekirurški Face Lifting.

Med Visage tretman kombinira dvije tehnologije istovremeno ultrazvuk i radiofrekvenciju, kako bi učinak bio još bolji.

Radi se o jedinstvenom ultrazvuku od 5 MHz. Termalni učinak obje tehnologije potiče mehanizam obnove stanica te djeluje na kolagen i elastin, poboljšavajući izgled kože, zategnutost, tonus, teksturu i svjetlinu kože lica. Povećana temperatura također stimulira prokrvljenost područja, čime se dovodi više kisika i hranjivih tvari. Pojačan je i limfni protok, što pomaže otklanjaju toksina i štetnih tvari. Tretman je u potpunosti neinvazivan te neposredno nakon postupka daje rezultate, a potpuni učinak podizanja je za 2 do 3 mjeseca.

S Med Visage tretmanom:

• Zatežemo i pomlađujemo kožu lica, vrata i dekoltea
• Uklanjamo bore na licu i vratu
• Stimuliramo proizvodnju novog kolagena
• Izvodimo takozvani nekirurški Face Lifting
• Smanjujemo podbradak
• Smanjujemo podočnjake
• Podižemo očne kapke
• Lifting ruku

Odgovori na najčešća pitanja

Koji dijelovi tijela se mogu tretirati ovim tretmanom?

Med Visage je primarno zamišljen kao aparat za tretmane lica, ali zbog modulacijskih mogućnosti te brzog zagrijavanja sonde vrlo je učinkovit kada je u pitanju lifting kože stoga su vidljivi izvrsni rezultati na zatezanju kože na rukama.

Je li tretman neugodan i/ili bolan?

Tretman je vrlo ugodan, moglo bi se reći poput tople masaže. Svaka zona lica radi se maksimalno 6 minuta tako da ni samo trajanje tretmana nije predugo. Cijelo lice i vrat uglavnom su tretirani u 25 minuta.

Kakvi rezultati se mogu očekivati nakon prvog tretmana?

Med Visage tretman trenutno popravlja teksturu, tonus i elastičnost kože te dokazano stimulira stanične mehanizme odgovorne za obnovu i regeneraciju tkiva. Osim vidljivih učinaka podizanja i zatezanja, tu je također i nevidljivi rezultat – stvaranje novog kolagena koji pomaže koži da što dulje zadrži mladoliki izgled.

Koliko tretmana je potrebno za dugotrajnije rezultate?

Preporučuje se serija od 3 – 6 tretmana, koja se provodi jednom tjedno. Tretman je u potpunosti neinvazivan te neposredno nakon postupka daje početne rezultate. No za potpuni učinak podizanja potrebno je čekati 2-3 mjeseca dok se istrošeni kolagen pomladi i zamjeni novim i jačim.