Med Contour Multipower

Med Contour Multipower revolucionarni je uređaj koji jedinstvenom tehnologijom tretira celulit i masne naslage , nakon čega zateže kožu.

Ukratko tretmanu

Je li bolno? ne, tretman je ugodan
Ima li nuspojava? ne
Koliko je tretmana potrebno? 1 tjedno
Koliko traje postupak? 60 minuta
Kada mogu vidjeti rezultate? odmah, ali konačne za 2 mjeseca

Koliko god se trudili paziti na prehranu i vježbati, na bedrima imate vidljivu ‘narančinu koru’ i masne naslage?

Izgled Vaše kože na površini uzrokuje tkivo ispod površine koje treba tretirati. Med Contour Multipower revolucionarni je uređaj koji jedinstvenom tehnologijom tretira celulit i masne naslage te zateže kožu.

Med Contour MULTIPOWER je uređaj najnovije generacije, još jači i snažniji za oblikovanje tijela, poboljšana verzija svjetski poznatoga Med2Contour uređaja koji sada kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju, u cilju učinkovitog, sigurnog i bezbolnog nekirurškog preoblikovanja tijela – uklanjanja celulita i zatezanja kože lica i tijela. Celulit i masno tkivo brzo i trajno nestaju u tijeku tretmana.

Jedina prava nekirurška  LIPOSUKCIJA – masne stanice se uklanjaju iz tijela i zateže se koža. Znanstveno dokazano uklonjene masne stanice se ne vraćaju. Rezultat je odmah vidljiv i smanjenje obujma je mjerljivo u centimetrima.

Koristi veće i snažnije ultrazvučne glave, dodatni nastavak kojeg njegov prethodnik Med2Contour nema, dodatno zateže kožu posebnim načinom rada kombinirajući ultrazvuk i radiofrekvencijsku energiju.

Inovativni Med Contour Multipower posjeduje 4 aplikatora:

  • Body shape – za uklanjanje masnih naslaga i razbijanje celulita
  • Body shape & tight – za zatezanje i učvršćivanje kože
  • Za limfnu drenažu
  • Face lifting – poseban aplikator za tretiranje kože lica

Patentirani Med Contour aplikator posjeduje 2 ultrazvučne glave.

Novi Med Contour patentirani aplikator “Body shape” ima dvije ultrazvučne glave, odlikuje se većim ultrazvučnim sondama i posebnik kutom između sondi pomoću kojega vrlo jednostavno možemo djelovati u “borbi” protiv lokaliziranih masnih nakupina.

Med Contour tretman prva je prava alternativa liposukciji koja omogućava dugotrajne rezultate i smanjenje obujma što je dokazano i kroz znanstvene studije.

Med Contour Multipower tretman:

  • Siguran, djelotvoran, ugodan
  • Nema opekotina, modrica, niti bilo kakvih promjena na koži
  • Rezultati vidljivi ODMAH nakon prvog tretmana
  • Gubitak obujma mjeri se u centimetrima
  • Potpuno siguran – odobren od strane FDA
  • Ne zahtjeva posebnu pripremu i nakon tretmana možete se vratiti svojim uobičajenim aktivnostima

U Dermamed centru koristimo MedContour MULTIPOWER i Med2Contour uređaj ovisno o potrebama klijenta što govori o kvaliteti ponude.

Prosječno smanjenje obujma tijela nakon prvoga tretmana je 2,5 cm. Rezultati se s vremenom poboljšavaju i nakon dva do tri mjeseca dobijete potpuni učinak. Tretman je potpuno siguran, ugodan, proglašen je najboljim uređajem za oblikovanje tijela pet godina za redom u SAD-u.

Ultrazvuk daje nezamjenjive rezultate u terapiji skidanja masnih naslaga. razbija membranu masnih stanica i oslobađa njihov sadržaj, dok kod celulita razbija vezivna vlakna što je osnovno i neophodno za uklanjanje celulita na nogama ili celulita na rukama.

Odgovori na najčešća pitanja

Zašto je Multipower toliko učinkovit?

Med Contour tretmani su neinvazivni te smanjuju područja podvrgnuta tretmanu bez potrebe za operacijom i/ili anestezijom. Tretman ne oštećuje okolno tkivo, živce ili krvne žile što ga čini veoma sigurnim. To je vrlo primamljivo ljudima koji se ne žele podvrgnuti invazivnim procedurama te je savršena alternativa za ljude koji traže učinkovito smanjenje masnih naslaga bez operacije. Dodatak svemu je činjenica da se u svoju svakodnevnicu možete vratiti bez potrebe za oporavkom nakon tretmana!

Koji dijelovi tijela se mogu tretirati Med Contoure Multipowerom?

Područja koja se mogu tretirati su: jahačke hlače, donji dio leđa, trbuh, stražnjica, bokovi, noge, ruke i tvrdokorni celulit.

Koliko traje tretman i koliko tretmana je potrebno?

Prosječan tretman traje oko 60 minuta. Preporuča se samo jedan tretman tjedno, a kako bi se ubrzali rezultati, jako je preporučljiva limfna drenaža između tretmana. Broj tretmana Med Contour varira od čovjeka do čovjeka te uvelike ovisi o veličini osobe i željenim rezultatima. Najbolji rezultati se postižu obavljanjem niza tretmana. Općenito preporučamo barem šest tretmana kako bi se postigao najbolji rezultat, međutim za veoma velika ili tvrdoglava područja masnih naslaga i celulita potrebno je i do 12 tretmana.

Koliko je vrijeme oporavka?

Ukoliko se slijedi procedura sa svojim svakodnevnim aktivnostima možete nastaviti odmah. Vaša koža može biti blago roza i topla nakon postupka zbog povećane cirkulacije krvi u tom području. To bi trebalo nestati unutar nekoliko sati nakon tretmana.

Je li rezultat trajan?

Dugotrajnost postignutih rezultata ovisi o načinu i stilu života nakon tretmana. Redovita tjelovježba i pravilna prehrana daju dugotrajne rezultate.