Limfna drenaža

Limfna drenaža je tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma.

Ukratko o tretmanu

Je li bolno? ne
Ima li nuspojava? moguće crvenilo
Koliko je tretmana potrebno? 1 – 3
Koliko traje postupak? 30 – 60 minuta
Kada mogu vidjeti rezultate? odmah
Koliko često to trebam činiti? individualno se dogovarate

Neprestani stres, predugo sjedenje uz premalo kretanja, prekomjerna tjelesna težina i nepravilna prehrana predstavljaju opterećenje za naš organizam.

Posljedice su loša prokrvljenost tkiva, posebno nogu, stražnjice i trbuha, nakupljanje otpadnih produkta metabolizma, punjenje i povećanje volumena masnih stanica, oticanje nogu, pojava celulita i proširenih vena.

Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma.

U DERMAMED medicinsko – estetskom centru limfnu drenažu obavezno preporučamo našim klijenticama koje dolaze na tretmane oblikovanja tijela i žele još bolje rezultate.

Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam jer prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok pa se stoga preporuča i nakon kirurških zahvata jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.

Kandidat za limfnu drenažu ste ako:

imate lošu prokrvljenost tkiva – posebno nogu, stražnjice i trbuha;
nakupljate otpadne produkte metabolizma;
vaše noge otiču;
vidite celulitne promjene kože i potkožja;
vam se pojavljuju nove ili uočite pogoršanje postojećih proširenih vena.

Odgovori na najčešća pitanja

Jesam li kandidat za limfnu drenažu?

Kandidat ste za limfnu drenažu ukoliko:

imate lošu prokrvljenost tkiva – posebno nogu, stražnjice i trbuha;
nakupljate otpadne produkte metabolizma;
vaše noge otiču;
vidite celulitne promjene kože i potkožja;
vam se pojavljuju nove ili uočite pogoršanje postojećih proširenih vena.

Koliko traje oporavak?

Oporavka nakon limfne drenaže nema. Tretman možete napraviti u vrijeme pauze za ručak te odmah nakon nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima.

Je li potrebna priprema za tretman?

Pripreme za limfnu drenažu nema. Sve što trebate napraviti jest opustiti se i uživati u tretmanu. Naše stručno osoblje će pripremiti aparat i odgovarajući program za Vas.