Lasersko pomlađivanje

Kako bi smanjili učinke starenja i izlaganja suncu vidljive na licu i vratu, kao i podignuli tonus kože radi se lasersko pomlađivanje.

Ukratko o tretmanu

Je li bolno? blago pecka
Ima li nuspojava? moguće blago crvenilo
Koliko je tretmana potrebno? 1
Koliko traje postupak? 15 – 45 minuta
Kada mogu vidjeti rezultate? 1 – 6 tjedana nakon zahvata
Koliko često to trebam činiti? u dogovoru s liječnikom

Lasersko pomlađivanje smanjuje crvenilo na licu, izgled otvorenih pora, hrapavost kože i plitke bore, učvršćuje kožu i izbjeljuje pjegice.

Rezultati se postižu zahvaljujući svjetlosnom postupku, koji djeluje na kožu i vodi postepenom remodeliranju kolagena uz očuvanje površinskoga sloja kože. Tretman je bezbolan i ugodan.

Tretman laserskoga pomlađivanja poboljšava ten kože, zatim stimulira kožu da postane zdravija i otpornija.
Tretman laserskoga pomlađivanja poboljšava ten kože te stimulira kožu da postane zdravija i otpornija.

Lasersko pomlađivanje kože GP laserom je kozmetički postupak koji se koristi za uklanjanje znakova starenja kože, poput bora, mrlja od sunca i neujednačene pigmentacije.

GP laser (Generex Pulse) je vrsta lasera koja koristi intenzivno pulsirajuću svjetlost koja se apsorbira u vodi i pigmentu kože. Tijekom postupka, laserska energija prodire duboko u kožu, zagrijavajući tkivo i potičući proizvodnju novog kolagena i elastina, što može značajno poboljšati izgled kože.

Odgovori na najčešća pitanja!

Koliko traje postupak laserskog pomlađivanja kože GP laserom?

Trajanje postupka ovisi o veličini područja koje se tretira i ozbiljnosti problema kože. Postupak obično traje između 30 i 60 minuta.

Koliko je učinkovit postupak laserskog pomlađivanja kože GP laserom?

Učinkovitost postupka ovisi o vrsti kože, ozbiljnosti problema kože i drugim čimbenicima. Međutim, mnogi ljudi primijete značajno poboljšanje izgleda kože nakon samo jednog tretmana.

Je li postupak laserskog pomlađivanja kože GP laserom bolan?

Tijekom postupka može se osjetiti blagi osjećaj peckanja ili peckanja. Međutim, ovo se obično tolerira bez potrebe za anestezijom.

Koji su mogući rizici i nuspojave postupka laserskog pomlađivanja kože GP laserom?

Mogući rizici i nuspojave uključuju crvenilo, oticanje, osjetljivost na koži, modrice i promjene u pigmentaciji kože. Međutim, ove nuspojave su obično privremene i mogu se smanjiti primjenom hladnih obloga ili kreme za umirenje kože.