Bezbolno lasersko uklanjanje dlačica

Lasersko uklanjanje dlačica medicinski je tretman stoga je vrlo važno da se prepustite u ruke profesionalca koji će Vas svojim znanjem i iskustvom dovesti brže do sigurne i dugotrajne depilacije.

Ukratko o tretmanu

Je li bolno? ne
Ima li nuspojava? ne
Koliko je tretmana potrebno? 1 po regiji
Koliko traje postupak? 20 minuta
Kada mogu vidjeti rezultate? 1 – 3 tjedana nakon zahvata
Koliko često to trebam činiti? tretmani se ponavljaju u dogovoru s liječnikom

Riješite se dlačica, bezbolno i dugotrajno

Imate problem s viškom dlačica, pogotovo na neželjenim područjima? Ili vas muči problem uraslih dlačica koje ostavljaju tamne mrljice na koži?

Ne postoji bolje rješenje od tretmana na diodnom laseru koji pruža dugotrajni efekt epilacije i rješava problem pigmentacije kože. Prije tretmana pregledat će Vas i obaviti konzultacije ekspert za tretmane diodnim laserom.

Najčešće se laserski tretiraju noge, pazusi, nadusnica, brada, bikini područje, intimna zona, ruke odnosno podlaktice, kao i leđa i prsa kod muškaraca.

GP FAST diodni laser novost je među laserima jer je jedini bezbolni laser za trajno uklanjanje dlaka.

  • bez gela
  • bez straha
  • bez boli
  • najučinkovitiji način rada u poketu “in motion”
  • najbrži na tržištu

Lasersko uklanjanje dlačica najidealnije je za one koji žele imati što dugotrajniji osjećaj glatke kože. Za trajne rezultate potrebno je nekoliko tretmana, ovisno o boji i debljini dlačica, debljini korijena, o boji i tipu kože. Lasersko uklanjanje dlaka medicinski je tretman i zato je važno da se prepustite u ruke profesionalca koji će Vas svojim znanjem i iskustvom dovesti brže do sigurne i dugotrajne depilacije.

Najčešće se laserski tretiraju noge, pazusi, nadusnica, brada, bikini područje, intimna zona te ruke odnosno podlaktice kao i leđa i prsa kod muškaraca.

GP Fast najučinkovitiji laser zadnje generacije dokazano u vrlo kratkom vremenu rješava Vaš problem i bezbolno uklanja sve vrste dlačice i na osjetljivim dijelovima tijela te sprječava urastanje. Potpuno je siguran, medicinski provjeren.

Tretmani se rade i ljeti na tamnoj i svijetloj koži.

Napokon bez dlaka uz najbolji aparat.

Odgovori na najčešća pitanja

Je li tretman bolan?

Tretman laserskog uklanjanja dlačica potpuno je bezbolan.

Kome se preporučuje ovaj tretman?

Ovaj problem preporučuje se svima s viškom dlačica, pogotovo na neželjenim područjima. Ovaj tretman je i za sve one koje muči problem uraslih dlačica koje ostavljaju tamne mrljice na koži.

Do I need to link my bank account in order to use it?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In eget bibendum libero. Etiam id velit at enim porttitor facilisis. Vivamus tincidunt lectus at risus pharetra ultrices. In tincidunt turpis at odio dapibus maximus.

Koji dijelovi tijela se mogu tretirati?

Najčešće se laserski tretiraju noge, pazusi, nadusnica, brada, bikini područje, intimna zona, ruke odnosno podlaktice, kao i leđa i prsa kod muškaraca.