Mladolik izgled, čvrsta i glatka koža, elastičnost i ujednačen ten

sve to nudi INFINI RF

Sve navedeno gore postaje sve veći izazov , koža s vremenom gubi elastičnost, ten postaje neujednačen, a opušten izgled u području čeljusti i vrata sve je češći. Kreme, serumi, maske, fileri, botoxi, razni tretmani nude nam mogućnost za rješavanje navedenih problema, ali što ako Vi želite rješenje odmah, a niste spremni pod kirurški nož?

Rješenje je dostupno u našoj poliklinici DermaMed, gdje dr. Anđela Prolić, zajedno sa svojim timom nudi vrhunske rezultate.

Što je Infini tretman i kako djeluje?

Infini donosi rješenje za mlađi i svježiji izgled!

Infini microneedling uređaj koristi radiofrekvencijsku energiju koja se sastoji od struje vrlo visoke frekvencije. Fine i tanke mikroiglice penetriraju u dubljle slojeve kože nakon čega se stvara toplina, a upravo dovoljno visoka temperatura potiče stvaranje novog kolagena i obnavljanje kože općenito. INFINI RF tretman ublažava bore, ožiljke od akni i strije, zateže kožu i popularno se naziva nekirurški facelifting.

Koliko tretmana je potrebno učiniti da bismo vidjeli željene rezultate?

Dr. Prolić ističe da se broj tretmana savjetuje individualno, ovisno o problemu koji se rješava ali i dobi klijenta. Isto tako, naglašava kako bi se dobio optimalan rezultat, trebalo bi napraviti 3 uzastopna tretmana, ali ako se radi o prevenciji, odnosno osobama u 20 – im godinama, tada je dovoljno napraviti 1 tretman godišnje.

Novi kolagen i elastin zamijenjuju oštećena područja, što možemo nazvati prirodnim procesom zacijeljivanja.

Mikroiglicama se energija radiofrekvencije ispušta u kožu zagrijavajući tkivo na dubini od 0,25mm do 3,5mm. Dubina i energija rada prilagođavaju se tkivu i problematici.

Svaki nastavak ispušta energiju samo na vrhu iglice te se time izbjegava površinsko zagrijavanje tkiva i mogućnost komplikacija u vidu hiperpigmentacija na površini lica.

INFINI RF primjenjujemo
u tretmanima;

– liječenja akni
– smanjenje pora, bora i ožiljaka, uklanjanje strija
– zatezanje kože trbuha i predjela pupka
– pomlađivanje lica i vrata

Preporuka ponavljanja INFINI RF tretmana je tri puta u razmaku od mjesec dana iako već i jedan tretman daje vidljivu razliku.

Početno crvenilo kože nestaje već nakon sat vremena, dok u potpunosti nestaje nakon 24h. Rijetko, ali ne i nemoguće je da se mjesta gdje je bilo više obješene kože crvene do 3 dana, ali ne i dulje i takva situacija nije baš uobičajena.

Pravilnom njegom, koža se lijepo i brzo obnavlja. Infini tretman nema kao laser dugotrajni oporavak jer ne može značajno oštetiti površinski sloj kože. Kad su u pitanju fizičke aktivnosti, ne postoji ograničenje.

Na ovo pitanje ne postoji jedinstven odgovor, jer je individualno stanje kod svakog pacijenta. Poboljšanje izgleda ukoliko se tretiraju ožiljci i strije je trajno, dok za lice i/ili vrat, dr. Prolić preporučuje napraviti tretman održavanja, 12 ili 18 mjeseci nakon prvog tretmana, s obzirom na to da tako postižemo stimulaciju novog kolagena.