Plasmage

Nekirurško podizanje kapaka i uklanjanje viška kože.

Ukratko o tretmanu

Je li bolno? blago peckanje
Ima li nuspojave? moguće blago crvenilo
Koliko je tretmana potrebno? 1
Koliko traje postupak? 45 – 60 minuta
Kada mogu vidjeti rezultate? odmah, konačno kroz 1 – 2 tjedna

Plasmage je jedan od takvih čudotvornih uređaja kojim se uspješno može ukloniti višak kože na gornjim kapcima, različite kožne izrasline i pigmentacije.

Plasmage je posljednji uređaj nove generacije.

Iz aparata s kojim se izvodi ovaj tretman doslovno izlazi energija kao munja na udaljenosti od kože par milimetara,  toliko brzo zagrijava tkivo da ono nema vremena spržiti se, nego samo ispari i topi se pred našim očima i nestaje višak kože na gornjim kapcima, podižu se i otvaraju oči; tope se i nestaju madeži, fibroma, keratoze i pigmentacije. Ostaje samo mala crna točkica koja nestaje za nekoliko dana.

Tretmani ovim suvremenim aparatom neinvazivni su i služe za podizanja očnih kapaka, uklanjanje bora, ožiljaka, strija, madeža, keloida, fibroma, za uklanjanje raznih nepravilnosti na koži, kao i viška kože.

Tkivo se učvršćuje, podiže, preoblikuje i obnavlja. Plasmage radi na principu frakcijske plazme i ima iznimnu preciznost te mogućnost određivanje snage aparata pri tretiranju određenih problema.

Vrijeme oporavka je kratko, a rezultati posebno za podizanje očnih kapaka su zapanjujući. Višak kože i spušteni kapci postali su jednostavno i učinkovito rješiv problem za svega 15-ak minuta.

Cijena jednog tretmana: 5.000,00 kn

Odgovori na najčešća pitanja

Kako djeluje Plasmage?

Aparat za nekiruško podizanje kapaka prilikom tretmana, stvara niz sitnih točkica na koži i uzrokuju trenutnu reakciju a to je preoblikovanje tkiva, podizanje, ali i regeneriranje. Plasmage koristi plin kako bi navedeni postupak postigao, a prilikom tretmana stvara se ionizacija plinova iz zraka koje stvaraju maleni, električni luk.

Je li tretman bolan?

Na tretirano područje se nanosi anestetska krema stoga je osjet uboda igle minimalan. Naši pacijenti češće ističu da malo pecka, ne da boli tako da svakako nije ništa strašno. Oporavak nakon tretmana je potpuno bezbolan.

Kome je namijenjen Plasmage?

Plasmage zaista pokazuje vrhunske rezultate pri podizanju kapaka ali ne samo za to. Postupak Plasmaga jednak je i pri uklanjanju bora, ožiljaka, strija, keloida, fibroma, raznih nepravilnosti puti i viška kože. Za veće regije ubodi se rade na dubini od jednog milimetra.