Em Tesla Sculpt

Oblikujte tijelo, topite masnoće i sve to bez odlaska u teretanu!

Ukratko o tretmanu

Je li bolno? ne
Ima li nuspojava? ne
Koliko je tretmana potrebno? 3 – 6
Koliko traje postupak? 30 min
Kada mogu vidjeti rezultate? 1 – 6 tjedana nakon zahvata
Koliko često to trebam činiti? tjedno

EM TESLA SCULPT Korištenjem tehnologije HI-EMT (High Energy Focused Electromagnetic Wave) za kontinuirano širenje i skupljanje mišića elektro magnetskim valovima izvodi se ekstremni trening za duboko preoblikovanje unutarnje strukture mišića, odnosno rasta mišićnih vlakana (povećanje mišića),te stvaranje novih proteina i lanaca mišićnih vlakna (hiperplazija mišića), kako bi se mišići trenirali i povećali mišićnu masu, gustoću i volumen.

Za ovaj tretman koristimo najsuvremeniji Tesla stroj, a naši su stručnjaci prošli opsežnu obuku za rukovanje uređajem. Uz Dermamed, u sigurnim ste rukama.

Ako još niste bili na tretmanu Body Sculpt stimulacije mišića, nudimo besplatno savjetovanje bez obaveza. Jedan od naših stručnjaka odgovorit će na sva vaša pitanja o postupku i sastaviti prilagođeni plan tretmana koji se fokusira na mišićne skupine koje želite ciljati.

Uz izgradnju mišića djeluje i na sagorijevanje masti,jer supra maksimalnim kontrakcijama na mišićno tkivo koje je prisiljeno prilagoditi se takvom ekstremnom stanju reagira dubokim preuređivanjem unutarnje strukture što rezultira izgradnjom mišića, zatezanjem, toniziranjem i sagorijevanjem masti.
Pomaže u postizanju vitkijih i izgrađenih kontura tijela, smanjenjem masnoće i istovremenom izgradnjom mišićnih temelja.

Korištenje magnetske stimulacije za stvaranje tisuća mišićnih kontrakcija u 30-minutnoj sesiji.

Odgovori na najčešća pitanja

Kako radi Em Tesla Sculpt?

Korištenjem tehnologije HI-EMT (High Energy Focused Electromagnetic Wave) za kontinuirano širenje i skupljanje mišića elektro magnetskim valovima izvodi se ekstremni trening za duboko preoblikovanje unutarnje strukture mišića, odnosno rasta mišićnih vlakana.

Što dobivam ovim tretmanom?

Sagorijevate masnoće i gradite mišiće istovremeno, učvrstite trbuh, stražnjicu, koljena, ruke, osjećaj kao nakon vježbanja u teretani.

Koliko traje tretman?

Korištenje magnetske stimulacije za stvaranje tisuća mišićnih kontrakcija u 30-minutnom tretmanu.

Je li tretman bolan?

Tretman je potpuno bezbolan, dapače, skroz ugodan i svi ga rado ponavljaju.