Cryo Lifting 3 u 1 za tijelo

Cryo Lifting 3 u 1 za tijelo je neinvazivni tretman, što znači da ne zahtijeva kirurški zahvat, a pacijent ne osjeća bol ili neugodu tijekom tretmana.

Ukratko o tretmanu

Je li bolno? ne
Ima li nuspojava? ne
Koliko je tretmana potrebno? 1 po regiji
Koliko traje postupak? 20 – 30 minuta
Kada mogu vidjeti rezultate? 1-6 tjedana nakon tretmana
Koliko često to trebam činiti? ovisno o stanju regije koja se tretira

Cryo Lifting 3 u 1 za tijelo je tretman koji kombinira tri različite tehnologije za oblikovanje tijela: kriolipoliza, radiofrekvencija i vakuumski masažer.

Kriolipoliza je tehnologija koja koristi hladnoću kako bi se trajno smanjila masnoća na određenim područjima tijela, poput trbuha, bedara, bokova i stražnjice.

Radiofrekvencija koristi visokofrekventnu energiju kako bi zagrijala kožu i potkožno tkivo, potičući proizvodnju kolagena i elastičnih vlakana za zatezanje kože.

Vakuumski masažer koristi vakuumsku pumpu za poboljšanje cirkulacije i limfne drenaže, što pomaže u uklanjanju toksina iz tijela i smanjenju celulita.

Cryo Lifting 3 u 1 za tijelo je neinvazivni tretman, što znači da ne zahtijeva kirurški zahvat, a pacijent ne osjeća bol ili neugodu tijekom tretmana.

Postupak traje obično između 30-60 minuta, ovisno o području koje se tretira, a može se primijeniti na različitim dijelovima tijela. Za najbolje rezultate, obično se preporučuje serija od 4-6 tretmana, ovisno o individualnim potrebama i ciljevima pacijenta.

Odgovori na najčešća pitanja

Što je Cryo lift?

Hlađenje djeluje stimulirajuće na mikrocirkulaciju i povećava količinu kisika. Uz MedContour Multipower i Med 2 Contour u poliklinici Dermamed korištenje inovativne tri tehnologije u jednom tretmanu Cryo Lifting aparatom dovelo je do najbržeg uklanjanja celulita i masnih naslaga te time najuspješnijeg načina oblikovanja tijela.

Što preporučujemo uz Cryo Lifting?

Tretman ONDA uređanjem, Med Contour Multipower, Med 2 Contour, Thermi

Koje dijelove tijela s Cryo Lifting 3 u 1 možemo tretirati?

Cryo Lifting 3 u 1 može se primijeniti na različitim dijelovima tijela, uključujući trbuh, bokove, stražnjicu i bedra.

Koliko je tretmana potrebno da bi se postigli najbolji rezultati?

Obično se preporučuje serija od 4 – 6 tretmana, ovisno o individualnim potrebama i ciljevima pacijenta.

Postoje li nuspojave kod Cryo Lifting 3 u 1 tretmana?

Kao i kod bilo kojeg drugog kozmetičkog tretmana, mogu postojati neke nuspojave poput privremenog crvenila, otekline ili modrica na tretiranom području.