Body Wrapping

Body wrapping je anticelulitna metoda kojom istodobno oblikujemo tijelo te smanjujemo njegov obujam, a rezultate mjerimo u centimetrima.

Ukratko o tretmanu

Je li bolno? ne
Ima li nuspojava? ne
Koliko je tretmana potrebno? 1
Koliko traje postupak? 30 – 60 minuta
Kada mogu vidjeti rezultate? 1 – 3 tjedna nakon zahvata
Koliko često to trebam činiti? jednom mjesečno

Razgrađuje masne naslage

Već sam naziv „body wrapping“ govori nam da je riječ o postupku omatanja tijela u kombinaciji s posebnim kozmetičkim proizvodima osmišljenim za body wrapping. Omatanjem tijela posebnom folijom osigurava se bolje prodiranje fitoaromatskih sastojaka iz proizvoda za body wrapping u kožu i potkožno tkivo, gdje aktivni sastojci obavljaju željene učinke razgradnje i detoksikacije. Dodatno osobu stavljamo u termo deku kako bi postupak bio što brži i učinkovitiji.

Kako je riječ o fitoaromaterapijskim preparatima koji su hlapljivi, posebnom folijom osmišljenom specijalno za ovu vrstu tretmana zaustavljamo hlapljenje proizvoda. Vrlo je važno pravilno obložiti tijelo jer neodgovarajućim omatanjem prekidamo protok limfe te na taj način možemo prouzročiti više štete nego koristi – zato se ovaj tretman ne preporučuje primjenjivati u kućnoj radinosti.

Kao nadopunu tretmanu body wrappinga preporučujemo masažu. Anticelulitna masaža pospješuje učinak body wrappinga.

Već samom masažom poboljšava se cirkulacija i ubrzava protok limfe, a uporabom posebnih preparata za masažu dodatno se pospješuje proces izlučivanja vode i drugih produkata metabolizma te se istodobno potiče proces razgradnje masti.

Tretman može poslužiti i kao pred tretman za Med Contour ili Cryo Lifting jer već ugrijano tijelo i potaknuta drenaža brže metaboliziraju masne naslage.
Individualni pristup i kombinacije tretmana daju najbolji učinak.

Odgovori na najčešća pitanja

Je li tretman bolan?

Tretman je potpuno bezbolan, opisan čak i kao ugodan.

Što postižemo omatanjem tijela u deku?

Omatanjem tijela posebnom folijom osigurava se bolje prodiranje fitoaromatskih sastojaka iz proizvoda za body wrapping u kožu i potkožno tkivo, gdje aktivni sastojci obavljaju željene učinke razgradnje i detoksikacije. Dodatno osobu stavljamo u termo deku kako bi postupak bio što brži i učinkovitiji.

Koji tretman se preporučuje uz ovaj?

Kao nadopunu tretmanu body wrappinga preporučujemo masažu. Anticelulitna masaža pospješuje učinak body wrappinga.