Biorevitalizacija plazmom

Uz nekirurške korekcije na koži, tehnologija plazme pruža i posebnu vrstu biorevitalizacije jedinstvenom plazma energijom.

Ukratko o tretmanu

Je li bolno? malo neugodno
Ima li nuspojava? ne
Koliko je tretmana potrebno? 1
Koliko traje postupak? 60 minuta
Kada mogu vidjeti rezultate? 1 – 6 tjedana nakon zahvata
Koliko često to trebam činiti? u dogovoru sa stručnjakom

Biorevitalizacija plazmom je tretman koji uključuje korištenje pacijentove vlastite krvne plazme kako bi se stimulirao rast novih stanica i poboljšala tekstura kože.

Krv se prvo uzima od pacijenta, a zatim se obrađuje kako bi se izdvojila plazma bogata trombocitima (platelet-rich plasma, PRP). Ova plazma bogata faktorima rasta i bjelančevinama tada se injektira u problematična područja kože lica, vrata i dekoltea pomoću mikroiglica.

Siguran i u potpunosti bezbolan tretman može se provoditi tijekom cijele godine, a idealan je za sve one koji žele osvježiti, zategnuti i regenerirati kožu.

Tretman je popularan zbog minimalnih nuspojava, jer se koristi vlastita plazma pacijenta, što smanjuje rizik od alergijskih reakcija ili odbacivanja tretmana.
Ovim posebnim pilingom zaglađuje se grubi, rožnati sloj kože, poboljšava kvaliteta zaštitnoga sloja kože, stimulira rast novih stanica, ujednačava ten i korigiraju hiperpigmentacije, dok se istovremeno postiže poboljšanje tonusa kože, dubinska hidratacija, oksigenizacija i lifting efekt.

Biorevitalizacija plazmom stimulira rast novih stanica

Plazma biorevitalizacijski tretman posebno se preporučuje osobama koje primjećuju pad kvalitete kože lica, vrata ili dekoltea, opuštenost kože, dehidraciju, sitne bore i neujednačen ten.

Može se koristiti i u kombinaciji tretmana zatezanja kože.

Odgovori na najčešća pitanja

Treba li se pripremiti za tretman?

Nema posebne pripreme za tretman. Specijalist neposredno prije početka tretmana radi pregled i određuje koji ‘koktel dragocjenih sastojaka’ će primijeniti. Nakon toga nanosi se anestetska krema na područje koje će se tretirati i sam postupak može početi.

Koliko traje oporavak?

Posebnog oporavka od ovog tretmana nema. Zbog uboda mogu eventualno nastati modrice koje se mogu prikriti šminkom, a pacijent se može odmah vratiti svojim dnevnim obvezama.

Je li tretman biorevitalizacijom plazme bolan?

Procedura biorevitalizacije plazmom može uzrokovati blago nelagodu i osjećaj peckanja tijekom tretmana, ali obično nije vrlo bolna. Liječnik obično primjenjuje lokalni anestetik na kožu prije tretmana kako bi se smanjila nelagoda.

Koje su prednosti tretmana?

Biorevitalizacija plazmom koristi prirodne resurse pacijenta kako bi se postigla regeneracija kože i stimulirao rast novih stanica. Tretman je popularan zbog minimalnih nuspojava, jer se koristi vlastita plazma pacijenta, što smanjuje rizik od alergijskih reakcija ili odbacivanja tretmana. Ovaj tretman također poboljšava tonus i teksturu kože, pomaže u smanjenju bora i tamnih krugova ispod očiju, a rezultati tretmana traju od 6 do 12 mjeseci.

Vrijeme oporavka?

Obično nema potrebe za produženim vremenom oporavka nakon biorevitalizacije plazmom, jer se postupak obično može izvoditi ambulantno. Pacijenti se obično mogu vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima odmah nakon tretmana.