Aptos niti

To su tanke, biološki razgradive niti, koje se ubacuju ispod kože i pomažu u oblikovanju lica, vrata i drugih dijelova tijela.

Ukratko o tretmanu

Je li bolno? minimalno bolan
Ima li simptoma? ne
Koliko je tretmana potrebno? 1 – po regiji
Koliko traje postupak? 30 – 60 minuta
Kada mogu vidjeti rezultate? zatezanje tretirane regije se osjeća odmah
Koliko traje učinak? do 2 godine

Aptos niti su medicinski proizvod koji se koristi za nekirurško podizanje lica i drugih dijelova tijela.

To su tanke, biološki razgradive niti, koje se ubacuju ispod kože i pomažu u oblikovanju lica, vrata i drugih dijelova tijela.

Aptos niti se sastoje od materijala koji se koriste u medicini već dugi niz godina i koji se u tijelu prirodno razgrađuje. APTOS upijajuće niti izrađene su od materijala Poly-L-lactic acid i Polycaprolactone. Oba su potpuno apsorbirajući, nealergijski materijali koji se koriste u medicini dugi niz godina. Aptos niti pružaju dvostruko djelovanje: lifting i regeneraciju kolagena. Aptos niti se, u različitim oblicima, koriste u medicinske svrhe od 90-ih godina prošlog stoljeća.

Aptos niti se primjenjuju ubacivanjem pod kožu pomoću igle ili katetera. Kada se niti ubace, one se postupno razgrađuju, a pritom potiču proizvodnju kolagena u koži, što daje dodatnu potporu i čvrstoću koži.

Ove niti se obično koriste za podizanje lica, vrata, grudi, trbuha i drugih dijelova tijela. Aptos niti se često koriste u kombinaciji s drugim estetskim tretmanima, kao što su dermalni fileri, botox, mezoterapija i drugi.

Prije tretmana Aptos nitima, pacijenti moraju proći konzultaciju sa stručnjakom koji će procijeniti njihovu kožu i zdravstveno stanje te odrediti je li Aptos nitima najbolji tretman za njih.

Odgovori na najčešća pitanja

Što su Aptos niti?

APTOS upijajuće niti izrađene su od materijala Poly-L-lactic acid i Polycaprolactone. Oba su potpuno apsorbirajući, nealergijski materijali koji se koriste u medicini dugi niz godina. Aptos niti pružaju dvostruko djelovanje: lifting i regeneraciju kolagena.

Kako izgleda postupak?

Aptos niti tanke su u odnosu na suspenzijske niti koje su se koristile godinama ranije. Kad se apliciraju niti, iglica se vadi a konac ostaje u tretiranom dijelu tkiva. Postavljaju se tako da čine mrežu koja potiče na istovremeno više mjesta, bolju indukciju kolagena, regeneraciju, podizanje i zatezanje kože.

Može li se kombinirati s drugim tretmanima?

Može se kombinirati s drugim anti-age postupcima (PRP, lipoliftingom masnim stanicama, laserom, peelingom, mezoterapijom, botoxom itd.)

Koja područja se mogu tretirati?

Injektiranje Aptos niti pospješuje bore, dublje bore i brazde, pušačke bore, ožiljke i kožne nabore, nazolabijalne bore, bore oko nosa, korekciju i podizanje podbratka ili za povećanje usana, ali se primjenjuju i kod podizanja obrva, korekcije podočnjaka, naglašavanja obraza i slično.