Soprano Ice – Lasersko uklanjanje dlačica

Najučinkovitiji i najbrži tretman laserskog uklanjanja dlačica na tržištu. Bezbolno i učinkovito za sve tipove kože.

Ukratko o tretmanu

Je li tretman bolan? Bezbolan
Koji tip kože? Svi tipovi kože i dlačica
Koliko je sesija potrebno? 6-8, za najbolje rezultate
Koliko traje postupak? 30 min
Kada mogu vidjeti rezultate? Odmah
Je li tretman siguran? Najsigurniji način laserskog uklanjanja dlačica

Soprano ICE je revolucionarni tretman za smanjenje dlačica na tijelu koji je transformirao medicinsku fotoepilaciju.

SHR™ tehnologija i In-motion™ tehnika osiguravaju da površina kože ostane hladna, a iskustvo ovog tretmana nikada dosad nije bilo ugodnije. To je najučinkovitiji i najbrži tretman laserskog uklanjanja dlačica na tržištu.

Svi tipovi kože

Tretman Soprano ICE može se raditi na svim tipovima kože i dlačica, a daje sigurne, brze i zadovoljavajuće rezultate. Estetske poliklinike kao što je Dermamed, smatraju Soprano ICE jednim od svojih ključnih alata za pružanje estetskih poboljšanja.

Svi dijelovi tijela

S vrlo učinkovitom laserskom tehnologijom, Soprano ICE tretman za uklanjanje dlačica omogućuje terapeutima da tretiraju sve dijelove tijela i stanu na kraj neželjenom rastu dlačica, od lica, preko bikini zone do stopala. Doslovno, svi dijelovi tijela mogu dobiti svilenkasto glatku i lijepu kožu.

Je li tretman siguran?

Soprano ICE laser odobren je od FDA što znači da je apsolutno siguran i učinkovit u uklanjanju dlačica. Istovremeno je neinvazivan i bezbolan što ga čini jednim od najtraženijih estetskih tretmana.

Tretman laserskog uklanjanja dlačica Soprano ICE pogodan je za muškarce i žene i najbolji je izbor za sve koji se žele učinkovito riješiti neželjenih dlačica na tijelu.

Što je cilj laserskog uklanjanja dlačica?

Soprano ICE lasersko uklanjanje dlačica cilja na folikule dlačica. Laser mijenja energiju koja imitira svjetlost u energiju koja imitira toplinu kada locira korijen i brzo uništi bazu ciljanih folikula dlake. Budući da je korijen uništen, više ne može proizvoditi kosu. Dlaka koja je ostala na korijenu će otpasti.

Laser koji se koristi u Soprano ICE depilaciji je nježan, a tretman ugodan i bezbolan.

Kako bi se postigli najbolji optimalni rezultati, kosa mora imati pigment melanin u folikuli tako da laser neće djelovati na bijelu, sijedu ili boju dlake. Također,  vrlo tanke dlake možda neće biti pogođene jer nemaju dovoljnu gustoću,  a time ni dovoljno melanina da bi laserski tretman pravilno funkcionirao.

Kako djeluje Soprano Ice uklanjanje dlačica s tijela?

Sastoji se od tehnike brišućeg In-motion™ koja uključuje dosljedno pomicanje aplikatora preko područja koje se tretira. Primjenjuje niske fluence uz visoke stope ponavljanja i pruža prilagođeni tretman za svakog pacijenta. Ova tehnika jamči potpunu pokrivenost tretiranog područja. Također, Soprano Ice tretman za uklanjanje dlačica uključuje ICE™ tehniku ​​koja hladi površinu kože i time sprječava opekline – to ovaj tretman uklanjanja dlačica čini bezbolnim, ali vrlo učinkovitim.

ICE™ TEHNOLOGIJA HLAĐENJA

Riječ je o vodećoj tehnologiji koja je zadužena za hlađenje kože tijekom Soprano ICE tretmana uklanjanja dlačica. Uređaj se sastoji od safir diodnog lasera koji smanjuje mogućnost površinskih opeklina kože i sprječava pregrijavanje. Istodobno, toplina se održava unutar dermisa gdje tretira folikule dlake. Hlađenje omogućuje da se pacijent osjeća ugodno i ne uzrokuje bol. Tretman Soprano ICE općenito je bezbolan, ugodan i nadasve učinkovit.

SOPRANO SHR™ – SUPER UKLANJANJE DLAČICA

Soprano ICE tretman koristi tehnologiju diodnog lasera koji proizvodi fokusirani snop svjetlosti koji cilja melanin u folikulu dlake.

SHR™ polako zagrijava dermis dok ne dosegne temperaturu koju apsorbira melanin koji se zauzvrat zagrijava i uništava folikule dlake te zaustavlja ponovni rast dlaka. Nježan je i ne ozljeđuje okolna tkiva.

PREDNOSTI LASERSKOG UKLANJANJA DLAČICA SOPRANO ICE

Tretman Soprano ICE učinkovit je na svim tipovima kože i većini dlačica. Može tretirati neželjene dlake od svjetlijih do tamnijih. Prije tretmana odabire se odgovarajući aplikator prema tipu kose i kože pacijenta, kao i ciljanom području. Tijekom tretmana, kratki impulsi se distribuiraju u dermis uz visoku stopu ponavljanja. To je vrlo moćan tretman i stvara učinkovitu toplinu, ali ne uzrokuje bol.

BEZBOLNO JE I NE ZAHTJEVA ZASTOJE

Tretman je neinvazivan i stoga bezbolan. Kako je kontrolirano hlađenje dio tretmana, nema oštećenja okolne kože i iskustvo je samo ugodno. Osjećaj je kao na masaži vrućim kamenjem.

Budući da je liječenje nekirurško, nema zastoja. Nakon postupka uklanjanja dlačica Soprano ICE pacijenti mogu normalno nastaviti sa svojim aktivnostima. Samo se savjetuje da izbjegavaju izlaganje suncu.

SIGURNO JE

To je najsigurniji način laserskog uklanjanja dlačica na temelju raznih studija. Može se koristiti čak i za njegu osunčane kože, no prije tretmana pacijentima se savjetuje da nekoliko tjedana izbjegavaju sunčanje.

UČINCI SU DUGOTRAJNI

S obzirom na to da Soprano ICE laserski tretman uništava folikule dlačica, on omogućuje trajno smanjenje neželjenih dlačica. Normalno je da svi folikuli dlaka ne rastu u isto vrijeme pa je pacijentima potrebno nekoliko tretmana kako bi se osigurali najbolji rezultati. Naknadni tretmani su u razmaku od četiri do šest tjedana.

Tretman Soprano ICE može se raditi u bilo kojem dijelu godine, na bilo kojem dijelu tijela, na bilo kojem tipu kože i većini tipova dlačica te daje sigurne, postojane i potpuno postojane rezultate. Sve to čini tretman Soprano ICE jednim od najučinkovitijih postupaka laserskog uklanjanja dlačica u svijetu estetskih poboljšanja.

Nakon posljednje Soprano ICE laserske depilacije pacijenti napuštaju kliniku Lucia zadovoljni i apsolutno uživaju u svojoj svilenkasto glatkoj i lijepoj koži.

Odgovori na najčešća pitanja

Kako izgleda tretman Soprano laserom?

Po dolasku u polikliniku Dermamed, pacijente prvo konzultiraju terapeuti za lasersko uklanjanje dlačica koji procjenjuju koje dijelove tijela pacijenti žele tretirati i odlučuju je li taj tretman za njih prikladan. Terapeuti zatim rade zajedno s pacijentima kako bi izradili prilagođeni plan liječenja. Laserski terapeuti biraju aplikator prema tipu kože pacijenta.

Prije tretmana

Prije tretmana pacijenti trebaju dva tjedna izbjegavati sunčanje i bilo kakvo izlaganje suncu. Pacijenti bi također trebali izbjegavati kreme za uklanjanje dlačica, uvlačenje konca, pincetu ili depilaciju najmanje 6 tjedana prije tretmana. Jedini oblik uklanjanja dlačica koji se može učiniti je brijanje. To je zato što laser cilja na korijen dlake i mora biti tamo tijekom tretmana. Svi drugi oblici uklanjanja dlačica vade korijen dlačice i mogu ometati pravilan rad lasera i postizanje optimalnih rezultata.

Za vrijeme tretmana

Prva stvar koju laserski terapeut čini je čišćenje ciljanog područja pacijenta. Zatim se pacijentu daju posebne zaštitne naočale. Terapeut nanosi gel na područje koje će tretirati kako bi lako klizio laserskim aplikatorom po koži i osigurao da je površina kože zaštićena. Tada počinje tretman i laserski tehničar brzo pomiče aplikator preko tretiranog područja onoliko puta koliko je potrebno.

Svako tretirano područje je drugačije i zahtijeva različitu razinu laserske energije za postizanje najboljih rezultata. To je povezano s trajanjem tretmana – područje iznad usana može se tretirati za nekoliko minuta. Većim površinama trebat će više vremena za završetak.

Cijelo vrijeme tijekom postupka terapeut se brine da je pacijentu ugodno i sigurno.

Poslije tretmana

Nakon tretmana mogu se pojaviti neke manje nuspojave, poput crvenila ili osjetljivosti.

Pacijenti bi trebali izbjegavati toplinu koja dolazi iz sauna, toplih kupki i parnih soba najmanje 24 sata nakon zahvata. Također, ne preporučuje se intenzivno vježbanje i plivanje zbog mogućnosti iritacije.

Također se savjetuje izbjegavanje solarija nekoliko tjedana nakon tretmana. Ipak, kreme za zaštitu od sunca treba namazati kad izlazite van.

Rezultati tretmana Soprano laserom

Tjedan dana nakon zahvata, dlake na tretiranom području otpadaju. Na tretiranom području mogu se pojaviti mrlje dlačica jer je laser možda propustio neke folikule. To je potpuno normalno nakon prve sesije.

Kako bi bili potpuno zadovoljni, pacijenti trebaju ponoviti tretman nekoliko puta – točnije 6 do 8 puta. S vremenom dlake slabe i opadaju, pa se prema tome tretmani mogu razmaknuti. Nakon završnih tretmana pacijenti trebaju samo povremene popravke kako bi koža bila glatka i bez neželjenih dlačica.