Accent Prime

Najnaprednija tehnologija za zatezanje kože, oblikovanje tijela i estetsko poboljšanje…

Ukratko o tretmanu

Je li bolno? ne
Ima li nuspojava? ne
Koliko je tretmana potrebno? 1 po regiji
Koliko traje postupak? 20 minuta
Kada mogu vidjeti rezultate? odmah
Koliko često to trebam činiti? individualno, u dogovoru s liječnikom
Koristi kombinaciju ultrazvučne i radiofrekventne tehnologije kako bi ciljano zagrijao slojeve kože i masnog tkiva, odnosno masnih jastučića i pobratka.
Potiče proizvodnju kolagena i smanjuje volumen masnih stanica. Osim navedenih regija na licu, s ovim tretmanom možemo zatezati lice, vrat i dekolte.
Tretman Accent Prime uređajem je bezbolan i neinvazivan, a pacijenti obično osjete blagu toplinu na tretiranom području. Ukoliko ste nezadovoljni područjem svog dekoltea, kombinacijom ultrazvučne i radiofrekventne tehnologije Accent Prime – a, postići ćemo zajedno željene rezultate.

Accent Prime je medicinski uređaj za neinvazivno oblikovanje lica i zatezanje kože.

Koristi kombinaciju ultrazvučne i radiofrekventne tehnologije kako bi ciljano zagrijao slojeve kože i masnog tkiva, odnosno masnih jastučića i pobratka, potičući zatim proizvodnju kolagena i smanjujući volumen masnih stanica. Osim navedenih regija na licu, s ovim tretmanom možemo zatezati lice, vrat i dekolte. Osim za tretmane lica, Accent Prime se može koristiti za različite tretmane, uključujući zatezanje kože, oblikovanje tijela, smanjenje celulita, uklanjanje strija i drugo.

Kako radi Accent Prime tehnologija?

Ultrazvučna tehnologija koju koristi Accent Prime naziva se Selective Ultrasound. Ona se fokusira na ciljano zagrijavanje slojeva kože i potkožnog masnog tkiva bez oštećenja okolnog tkiva. Ultrazvučni valovi se šalju u duboke slojeve kože gdje se pretvaraju u toplinsku energiju, što potiče stvaranje novog kolagena i elastina. Ova tehnologija pomaže u zatezanju kože i smanjenju celulita.

Radiofrekvencijska tehnologija Accent Prime uređaja zagrijava tkivo na površini kože i potkožnog tkiva, što stimulira proizvodnju kolagena i elastina. Učinak zagrijavanja u kombinaciji s radiofrekvencijskim valovima pomaže u smanjenju masnih stanica i potiče zatezanje kože.

Kombinacija ove dvije tehnologije omogućuje precizno ciljanje željenih područja i postizanje željenih rezultata. Tretman Accent Prime uređajem je bezbolan i neinvazivan, a pacijenti obično osjete blagu toplinu na tretiranom području.

Odgovori na najčešća pitanja

Je li tretman ugodan?

Tretman je iznimno ugodan. Postepeno zagrijavanje i integrirani sustav za hlađenje sprječavaju pojavu boli i omogućuju pogodniji tretman.

Vrijeme oporavka?

Tretman je ugodan i nije bolan, a pacijenti se odmah mogu vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima bez vremena oporavka

Koja područja se mogu tretirati?

lice, vrat, dekolte, ruke (anti aging tretmani), trbuh (nakon poroda, abdominoplastike), stražnjica, bokovi: tretiramo opuštenu kožu, strije, ožiljke i slično.

Koliko tretmana će mi trebati da bi vidjela rezultate?

Rezultati se obično vide nakon prvog tretmana, ali preporučuje se serija od 3-6 tretmana u razmaku od 2-4 tjedna kako bi se postigli optimalni rezultati.

Koliko dugo traje tretman i osjeća li se nelagoda?

Tretman traje od 20 do 60 minuta, ovisno o području koje se tretira. Tijekom tretmana može se osjetiti blaga nelagoda, ali se uglavnom dobro podnosi.

Koje su nuspojave i potencijalni rizici?

Nuspojave su obično blage i prolazne, a uključuju crvenilo, oticanje, osjetljivost na dodir i modrice. Rijetko se mogu javiti opekline, infekcije ili alergijske reakcije.

Koliko dugo će trajati rezultati tretmana?

Rezultati mogu trajati nekoliko mjeseci do godinu dana, ovisno o individualnim potrebama pacijenta i načinu života.

Koja je priprema prije tretmana?

Prije tretmana potrebno je izbjegavati sunčanje, korištenje samotamnjenja i kreme za depilaciju. Također biste trebali izbjegavati korištenje aspirina, antikoagulanata i drugih lijekova koji mogu povećati rizik od modrica.