THERMI – neinvanzivno oblikovanje lica i tijela

Thermi RF je uređaj koji koristi radio valove u svrhu oblikovanja lica i tijela, te spada u posebnu kategoriju minimalno invazivnog uređaja.

Više informacija

ONDA – revolucionarni uređaj u borbi protiv celulita, masnih naslaga i opuštene kože

ONDA uređajem uklanjamo nesavršenosti na dijelovima tijela koji ostaju isti i nakon treninga i kontrolirane prehrane.

Više informacija

Cryo Lifting 3 u 1 za tijelo

Korištenjem Cryo Lifting aparata koristi se površinsko hlađenje kako bi što više energije prošlo kroz kožu u potkožno masno tkivo.

Više informacija

Elektromagnetska stimulacija mišića

Elektromagnetska stimulacija posjeduje posebne module s programima za mršavljenje, limfnu drenažu, učvršćivanje i jačanje mišića tijela.

Više informacija

Mezoterapija Skeyndor

Revolucionarna je estetska metoda kojom se visoka koncentracija aktivnih sastojaka uvodi duboko u potkožje bez upotrebe igala.

Više informacija

Body Wrapping

Body wrapping je anticelulitna metoda kojom istodobno oblikujemo tijelo te smanjujemo njegov obujam, a rezultate mjerimo u centimetrima.

Više informacija

Maderoterapija

Maderoterapija je posebna vrsta anticelulitne masaže, koja se izvodi sa posebno dizajniranim drvenim valjcima i osmišljenim pokretima od strane fizioterapeuta. Ova vrsta masaže daje daleko bolje rezultate od klasične anticelulitne masaže.

Više informacija

Limfna drenaža

Limfna drenaža je tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma.

Više informacija

Med Contour Multipower

Med Contour Multipower revolucionarni je uređaj koji jedinstvenom tehnologijom tretira celulit i masne naslage te zateže kožu.

Više informacija

Med 2 Contour

Med 2 Contour  je uređaj koji omogućuje trajne rezultate!

Više informacija

Cryo Lifting 3 u 1 – nekirurški Lifting

Korištenje tri tehnologije u jednom tretmanu omogućuje duboko prodiranje energije koja kao nikada do sada potpuno ugodno i bezbolno stisne i podigne obješenu kožu lica.

Više informacija