Koliko puta ste izabrali krivi preparat za svoju kožu ili ste nakon korištenja preparata ostali nezadovoljni s izostankom rezultata?

Mi razumijemo specifičnosti i potrebe različitih tipova koža, stoga uvijek savjetujemo kao prvi korak da se prepustite u ruke stručnjaka koji će vam napraviti profesionalnu i dubinsku analizu kože te prema rezultatima preporučiti ciljane tretmane i proizvode kako bi osigurali optimalne rezultate.

Naš cilj je zaljubiti vas u vašu kožu, a prvi korak do zdrave i lijepe kože je upoznavanje s njenim potrebama. Uz individualni pristup budite sigurni da će vaša koža dobiti točno ono što joj treba i što zaslužuje. Prvi korak cjelovitoga pristupa je profesionalna digitalna analiza kože kojom se pomoću analizatora dobiva uvid u stvarno stanje kože, tip kože te indikacije koje su prisutne (lučenje sebuma, proširenost pora, kapilare, hiperpigmentacije, seborea i slično).

Nakon profesionalne analize stručnjak će preporučiti najučinkovitije kombinacije tretmana i dermokozmetike za tip vaše kože te indikacije koje je prate.

 

Česta pitanja

Za optimalne rezultate najbolje je napraviti analizu kože bez make up-a. Što manje nečistoća ima na licu, to će rezultati realniji i bolje opisati trenutno stanje vaše kože. Ako dođete na konzultacije s make up-om, medicinski kozmetolog će vam prije same analize ukloniti make up, kao i kremu za zaštitu od sunca i sve ostale nečistoće.

Rezultati prikupljeni analizom kože pomoći će u stvaranju prilagođenog i individualnog programa tretmana za svakog klijenta. Definiranje vašeg jedinstvenog profila kože prvi je korak ka zdravlju i vitalnosti tena.

Iskustva naših korisnika

Osoblje ljubazno i profesionalno! Pravilnim savjetima i preporukama moja koža blista! Hvala!

Nikolina U. P.

Professional and very knowledgeable! I would recommend it to anyone!

Sabina V. B.

Ekskluzivna i vrhunska ponuda na jednom mjestu. Sve što ženu čini posebnom naći ćete ovdje.

Katarina K.

Odlična usluga i ambijent .Svakako preporucam !Ukoliko se odlučite za neki od tretmana nećete pogriješiti ja sam imala samo dobro iskustvo.

Ivana K.
Jako pozitivno iskustvo, svima preporučujem.
Ja se opet vraćam.
Ingrid L.

Ugodna atmosfera i profesionalno osoblje, sve moje preporuke… Definitivno se vraćam opet!

Sandra Š.

Sve pohvale dr. Anđeli i njezinom timu. Kod dr. Anđele idem već par god i svaki put kad dođem osjećam se jako ugodno kao da sam doma, dr. Anđela je uvijek ugodna i nasmijana i jako djeluje pozitivno, tretmane lica koje mi radi i povećanje usana jako sam zadovoljna, rezultati su odmah vidljivi i dugotrajni, svima bi preporučila dr .Anđelu!

Sabina G.

Very professional equipment and friendly staff! I highly recommend it!

Maria M.

Sve pohvale, najbolja moguća usluga, odlična, profesionalna, jako ugodna doktorica i ljubazno osoblje. Vidimo se ponovno.

Ivana K.
Od srca preporučam DermaMed i dr. Anđelu Prolić. Već par godina koristim njihove usluge i jako sam zadovoljna. Osoblje i doktorica su profesionalni, stručni i uvijek nasmijani. Hvala vam i vidimo se opet ❤️
Lara P.
Profesionalno i s puno detalja uz savjete na konzultacijama. Jako sam zadovoljna rezultatom tretmana. Kvalitetna kozmetika i ugodan pristup. Zahvaljujem doktorici i curama. Super ste.
Lea S.
Sve pohvale, za 10 prezadovoljna. Koža mi je pomlađena i osvježena. Vide od očekivanog. Prekrasan profesionalan tretman, osoblje isto profesionalno i divno. Hvala vam opet dolazim sigurno.
Angela B.
Jako sam zadovoljna sa tretmanima lica. Osoblje ljubazno i uslužno. Sto reći osim treba probati. Sve preporuke.
Ivona K.

Povezani tretmani

Tanita 9001 –  medicinska analiza sastava tijela

Tanita 9001 analizator osim tjelesne težine mjeri i potkožno masno tkivo, mišićnu masu, postotak vode, BMI, te bazalni i aktivni metabolizam.

Više informacija

Konzultacije za laser

Imate problem sa viškom dlačica, pogotovo na neželjenim područjima?

Više informacija

Ispunite obrazac i rezervirajte termin