Koliko puta ste izabrali krivi preparat za svoju kožu ili ste nakon korištenja preparata ostali nezadovoljni s izostankom rezultata?

Mi razumijemo specifičnosti i potrebe različitih tipova koža, stoga uvijek savjetujemo kao prvi korak da se prepustite u ruke stručnjaka koji će vam napraviti profesionalnu i dubinsku analizu kože te prema rezultatima preporučiti ciljane tretmane i proizvode kako bi osigurali optimalne rezultate.

Naš cilj je zaljubiti vas u vašu kožu, a prvi korak do zdrave i lijepe kože je upoznavanje s njenim potrebama. Uz individualni pristup budite sigurni da će vaša koža dobiti točno ono što joj treba i što zaslužuje. Prvi korak cjelovitoga pristupa je profesionalna digitalna analiza kože kojom se pomoću analizatora dobiva uvid u stvarno stanje kože, tip kože te indikacije koje su prisutne (lučenje sebuma, proširenost pora, kapilare, hiperpigmentacije, seborea i slično).

Nakon profesionalne analize stručnjak će preporučiti najučinkovitije kombinacije tretmana i dermokozmetike za tip vaše kože te indikacije koje je prate.

 

Česta pitanja

Za optimalne rezultate najbolje je napraviti analizu kože bez make up-a. Što manje nečistoća ima na licu, to će rezultati realniji i bolje opisati trenutno stanje vaše kože. Ako dođete na konzultacije s make up-om, medicinski kozmetolog će vam prije same analize ukloniti make up, kao i kremu za zaštitu od sunca i sve ostale nečistoće.

Rezultati prikupljeni analizom kože pomoći će u stvaranju prilagođenog i individualnog programa tretmana za svakog klijenta. Definiranje vašeg jedinstvenog profila kože prvi je korak ka zdravlju i vitalnosti tena.

Iskustva naših korisnika

Brz način života ostavlja nam sve manje vremena za sebe. Sve se to odražava na našem licu, tijelu i, u konačnici, raspoloženju. Ako se dobro osjećate u svojoj koži i ako ste zadovoljni sobom, i sve drugo puno je jednostavnije. U Dermamed centru polazimo upravo od toga

Matea M.

Ekskluzivna i vrhunska ponuda na jednom mjestu. Sve što ženu čini posebnom naći ćete ovdje.

Katarina K.

Odlična usluga i ambijent .Svakako preporucam !Ukoliko se odlučite za neki od tretmana nećete pogriješiti ja sam imala samo dobro iskustvo.

Ivana K.

Povezani tretmani

Tanita 9001 –  medicinska analiza sastava tijela

Tanita 9001 analizator osim tjelesne težine mjeri i potkožno masno tkivo, mišićnu masu, postotak vode, BMI, te bazalni i aktivni metabolizam.

Više informacija

Konzultacije za laser

Imate problem sa viškom dlačica, pogotovo na neželjenim područjima?

Više informacija

Pošaljite upit