Profesionalna analiza kože lica

Koliko puta ste izabrali krivi preparat za svoju kožu ili ste nakon korištenja preparata ostali nezadovoljni sa izostankom rezultata?

Mi razumijemo specifičnosti i potrebe različitih tipova koža, stoga uvijek savjetujemo kao prvi korak da se prepustite u ruke stručnjaka koji će Vam napraviti profesionalnu i dubinsku analizu kože, zatim na temelju analize, prema rezultatima preporučiti ciljane tretmane i proizvode kako bi osigurali optimalne rezultate.

Naš cilj je zaljubiti Vas u Vašu kožu, a prvi korak do zdrave i lijepe kože je upoznavanje s njenim potrebama. Uz individualni pristup budite sigurni da će vaša koža dobiti točno ono što joj treba i što zaslužuje. Prvi korak cjelovitoga pristupa je profesionalna digitalna analiza kože kojom se pomoću analizatora dobiva uvid u stvarno stanje kože, tip kože i indikacije koje su prisutne (lučenje sebuma, proširenost pora, kapilare, hiperpigmentacije, seborea i slično).

Nakon profesionalne analize stručnjak će preporučiti najučinkovitije kombinacije tretmana i dermokozmetike za tip vaše kože te indikacije koje je prate.

 

Česta pitanja

Mogu li na pregled doći s make up - om?

Nakon profesionalne analize stručnjak će preporučiti najučinkovitije kombinacije tretmana i dermokozmetike za tip vaše kože te indikacije koje je prate.

 

Zašto je potrebno napraviti analizu prije prvog tretmana?

Rezultati prikupljeni analizom kože pomoći će u stvaranju prilagođenog i individualnog programa tretmana za svakog klijenta. Definiranje vašeg jedinstvenog profila kože prvi je korak ka zdravlju i vitalnosti tena.