Nekirurško podizanje kapaka i uklanjanje viška kože.

Plasmage je jedan od takvih čudotvornih uređaja kojim se uspješno može ukloniti višak kože na gornjim kapcima, različite kožne izrasline i pigmentacije.

Plasmage je posljednji uređaj nove generacije. Iz aparata s kojim se izvodi ovaj tretman doslovno izlazi energija kao munja na udaljenosti od kože par milimetara,  toliko brzo zagrijava tkivo da ono nema vremena spržiti se, nego samo ispari i topi se pred našim očima i nestaje višak kože na gornjim kapcima, podižu se i otvaraju oči; tope se i nestaju madeži, fibroma, keratoze i pigmentacije. Ostaje samo mala crna točkica koja nestaje za nekoliko dana.

Tretmani ovim suvremenim aparatom neinvazivni su i služe za podizanja očnih kapaka, uklanjanje bora, ožiljaka, strija, madeža, keloida, fibroma, za uklanjanje raznih nepravilnosti na koži, kao i viška kože. Tkivo se učvršćuje, podiže, preoblikuje i obnavlja. Plasmage radi na principu frakcijske plazme i ima iznimnu preciznost te mogućnost određivanje snage aparata pri tretiranju određenih problema.

Vrijeme oporavka je kratko, a rezultati posebno za podizanje očnih kapaka su zapanjujući. Višak kože i spušteni kapci postali su jednostavno i učinkovito rješiv problem za svega 15-ak minuta.

Cijena jednog tretmana: 5.000,00 kn

Česta pitanja

Nema dobnog ograničenja jer ovo nije tretman koji se radi samo u starijoj životnoj dobi.

Vrijeme oporavka je 3-7 dana.

Iskustva naših korisnika

Osoblje ljubazno i profesionalno! Pravilnim savjetima i preporukama moja koža blista! Hvala!

Nikolina U. P.

Professional and very knowledgeable! I would recommend it to anyone!

Sabina V. B.

Ekskluzivna i vrhunska ponuda na jednom mjestu. Sve što ženu čini posebnom naći ćete ovdje.

Katarina K.

Odlična usluga i ambijent .Svakako preporucam !Ukoliko se odlučite za neki od tretmana nećete pogriješiti ja sam imala samo dobro iskustvo.

Ivana K.
Jako pozitivno iskustvo, svima preporučujem.
Ja se opet vraćam.
Ingrid L.

Ugodna atmosfera i profesionalno osoblje, sve moje preporuke… Definitivno se vraćam opet!

Sandra Š.

Sve pohvale dr. Anđeli i njezinom timu. Kod dr. Anđele idem već par god i svaki put kad dođem osjećam se jako ugodno kao da sam doma, dr. Anđela je uvijek ugodna i nasmijana i jako djeluje pozitivno, tretmane lica koje mi radi i povećanje usana jako sam zadovoljna, rezultati su odmah vidljivi i dugotrajni, svima bi preporučila dr .Anđelu!

Sabina G.

Very professional equipment and friendly staff! I highly recommend it!

Maria M.

Sve pohvale, najbolja moguća usluga, odlična, profesionalna, jako ugodna doktorica i ljubazno osoblje. Vidimo se ponovno.

Ivana K.
Od srca preporučam DermaMed i dr. Anđelu Prolić. Već par godina koristim njihove usluge i jako sam zadovoljna. Osoblje i doktorica su profesionalni, stručni i uvijek nasmijani. Hvala vam i vidimo se opet ❤️
Lara P.
Profesionalno i s puno detalja uz savjete na konzultacijama. Jako sam zadovoljna rezultatom tretmana. Kvalitetna kozmetika i ugodan pristup. Zahvaljujem doktorici i curama. Super ste.
Lea S.
Sve pohvale, za 10 prezadovoljna. Koža mi je pomlađena i osvježena. Vide od očekivanog. Prekrasan profesionalan tretman, osoblje isto profesionalno i divno. Hvala vam opet dolazim sigurno.
Angela B.
Jako sam zadovoljna sa tretmanima lica. Osoblje ljubazno i uslužno. Sto reći osim treba probati. Sve preporuke.
Ivona K.

Povezani tretmani

Biorevitalizacija plazmom

Uz nekirurške korekcije na koži, tehnologija plazme pruža i posebnu vrstu biorevitalizacije jedinstvenom plazma energijom.

Više informacija

Klasično čišćenje lica

Tretman čišćenja lica jedan je od najstarijih tretmana njege kože koji se do danas nije značajno mijenjao.

Više informacija

Podizanje kapaka – Plasmage

Nekirurško podizanje kapaka i uklanjanje viška kože.

Više informacija

Ispunite obrazac i rezervirajte termin