Oblikovanje tijela

Ponosno pokažite novu figuru.

Zamislite kako želite izgledati i u dogovoru s nama to ostvarite. Zajedničkim snagama uspjeh je zajamčen. Noviteti u poliklinici Dermamed iz dana u dan pokazuju nam koliko je neinvazivna estetska medicina napredovala.

Oblikovanje tijela započinje individualnim konzultacijama i analizom tijela.

Paketi se ovisno o potrebi klijenta baziraju na:

  • ubrzavanju bazalnog metabolizma
  • uklanjanju lokaliziranih masnih naslaga
  • uklanjanju celulita
  • smanjenju obujma pojedinih dijelova tijela
  • zatezanju kože
  • sve zajedno odjednom

Tanita 9001 –  medicinska analiza sastava tijela

Kako bismo Vas mogli lakše i pravilnije savjetovati za početak preporučujemo medicinsku analizu sastava tijela uz pomoć Tanita 9001 analizatora, koji osim tjelesne težine mjeri i potkožno masno tkivo, mišićnu masu, postotak vode, BMI, te bazalni i aktivni metabolizam. Sve podatke dobijemo na temelju visine, godina, spola i stupnja tjelesne aktivnosti osobe koja se mjeri. Tanita medicinska analiza sastava tijela najbolja je pomoć u dijagnozi brojnih bolesti poput trenutnih epidemija pretilosti, dijabetesa ili pothranjenosti, a nama služi i kao odličan alat za praćenje rezultata tretmana i zdravlja naših klijenata.

Savjetovanje o prehrani 

Savjetovanje o prehrani obuhvaća procjenu trenutnog zdravlja i prehrambenih navika, kao i razinu fizičke aktivnosti. Na temelju dobivenih informacija  analizirati ćemo i procijeniti nutritivni status organizma, izmjeriti koliko energije zahtijeva Vaš životni stil te izraditi smjernice koje će mu pomoći u izboru optimalnih namirnica i fizičke aktivnosti kako bi postigao i zadržao željene rezultate.

Tretmani smanjenja obujma

U našoj ponudi imamo više tretmana i programa oblikovanja tijela koji se individualno prilagođavaju svakoj osobi kako bismo postigli najbolji rezultat u najkraćem vremenu  –  ONDA, Med 2 Contour ultrazvučna terapija, Med Contour Multipower ultrazvučna terapija, Cryo Lifting 3u1,  Reviderm ultrazvučna terapija,  maderoterapija, body wraping, elektrostimulacija, limfna drenaža .

KRENITE DANAS!

Iskoristite BESPLATNE KONZULTACIJE.

Možete početi danas, a naši stručnjaci su tu da Vam pomognu i da Vas motiviraju. Sve što trebate imati je malo volje i želju za ostvarenjem ciljeva.

Nova figura je najbolja motivacija!