Ponosno pokažite novu figuru.

Zamislite kako želite izgledati i u dogovoru s nama to ostvarite. Zajedničkim snagama uspjeh je zagarantiran. Noviteti u Dermamed centru iz dana u dan pokazuju nam koliko je neinvazivna estetska medicina napredovala.

Oblikovanje tijela započinje individualnim konzultacijama i analizom tijela.

Paketi se ovisno o potrebi klijenta baziraju na:

  • ubrzavanju bazalnog metabolizma
  • uklanjanju lokaliziranih masnih naslaga
  • uklanjanju celulita
  • smanjenju obujma pojedinih dijelova tijela
  • zatezanju kože
  • sve zajedno odjednom

Tanita 9001 –  medicinska analiza sastava tijela

Kako bismo Vas mogli lakše i pravilnije savjetovati za početak preporučujemo medicinsku analizu sastava tijela uz pomoć Tanita 9001 analizatora, koji osim tjelesne težine mjeri i potkožno masno tkivo, mišićnu masu, postotak vode, BMI, te bazalni i aktivni metabolizam. Sve podatke dobijemo na temelju visine, godina, spola i stupnja tjelesne aktivnosti osobe koja se mjeri. Tanita medicinska analiza sastava tijela najbolja je pomoć u dijagnozi brojnih bolesti poput trenutnih epidemija pretilosti, dijabetesa ili pothranjenosti, a nama služi i kao odličan alat za praćenje rezultata tretmana i zdravlja naših klijenata.

Savjetovanje o prehrani 

Savjetovanje o prehrani obuhvaća procjenu trenutačnog  zdravlja i prehrambenih navika, kao i razinu fizičke aktivnosti. Na temelju dobivenih informacija  analizirati ćemo i procijeniti nutritivni status organizma, izmjeriti koliko energije zahtijeva Vaš životni stil te izraditi smjernice koje će mu pomoći u izboru optimalnih namirnica i fizičke aktivnosti kako bi postigao i zadržao željene rezultate.

Tretmani smanjenja obujma

U našoj ponudi imamo više tretmana i programa oblikovanja tijela koji se individualno prilagođavaju svakoj osobi kako bi postigli najbolji rezultat u najkraćem vremenu  – Med 2 Contour ultrazvučna terapija, Med Contour Multipower ultrazvučna terapija, Cryo Lifting 3u1,  Reviderm ultrazvučna terapija, Mezoterapija Skeyndor, maderoterapija, body wraping, elektrostimulacija, limfna drenaža .

KRENITE DANAS!

Iskoristite BESPLATNE KONZULTACIJE.

Možete početi danas, a naši stručnjaci su tu da Vam pomognu i da Vas motiviraju. Sve što trebate imati je malo volje i želju za ostvarenjem ciljeva.

Nova figura je najbolja motivacija!

Iskustva naših korisnika

Professional and very knowledgeable! I would recommend it to anyone!

Sabina V. B.

Ekskluzivna i vrhunska ponuda na jednom mjestu. Sve što ženu čini posebnom naći ćete ovdje.

Katarina K.

Odlična usluga i ambijent .Svakako preporucam !Ukoliko se odlučite za neki od tretmana nećete pogriješiti ja sam imala samo dobro iskustvo.

Ivana K.

Povezani tretmani

Oblikovanje tijela

Ponosno pokažite novu figuru.

Više informacija

Bezbolno lasersko uklanjanje dlačica

Lasersko uklanjanje dlačica medicinski je tretman stoga je vrlo važno da se prepustite u ruke profesionalca koji će vas svojim znanjem i iskustvom dovesti brže do sigurne i dugotrajne depilacije.

Više informacija

Ispunite obrazac i rezervirajte termin