Jedan od najčešće izvođenih tretmana u svijetu.

Mikrodermoabrazija je jedan od najčešće izvođenih tretmana u svijetu. Nježna je i bezbolna metoda uklanjanja površinskog sloja odumrlih stanica zbog dubinske hidrata­cije i prodiranja aktivnih sastojaka koji sma­njuju bore i osvježavaju kožu lica i vrata vraćajući joj sjaj. Ovo je nježna, bezbolna metoda kojom možemo regulirati do kojeg stupnja i koliko agresivno želimo pristupiti tretmanu. Reviderm Skin Peeler pomoću toka kristala aluminijevoga oksida, nježno i bezbolno, na kontroliran način, odstranjuje gornji mrtvi sloj kože. Nakon ovog ciljanoga uklanjanja mrtvih stanica, stimulira se snažan rast novih kožnih stanica u bazalnom sloju kože. Nove stanice potom migriraju u gornje slojeve, postupno obnavljajući oštećeno tkivo. Tretmani će savršeno osvježiti i regenerirati kožu, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije te joj vratiti zdrav i njegovan izgled.

Primjenjuje se kada se želi:

  • regenerirati i osvježiti koža
  • omogućiti dublje prodiranje aktivnih sastojaka
  • kod problema akni
  • ožiljaka
  • bora
  • hiperpigmentacija

Tretman mikrodermoabrazije uz pomoć REVIDERM Skin Peeler New Generation s Ultrazvukom rješenje je za sve navedene probleme. Podloga je i brojnim vrhunskim tretmanima koje ciljano kombiniramo za vas.

Cijena: 400,00 kn

Ispunite obrazac i rezervirajte termin


Povezani tretmani

Kemijski piling

Kemijski piling jedan je od omiljenih tretmana jer daje brzi rezultat, dugoročno obnavlja kožu i kratko traje.

Više informacija

Dermapen – terapija mikroiglicama

Ubrzani ritam, stres i razni vanjski čimbenici negativno utječu na našu kožu u gubljenju sjaja i mladenačkoga izgleda. Fiksirajte vrijeme.

Više informacija

Medicinsko čišćenje lica

Tretman čišćenja lica jedan je od najstarijih tretmana njege kože koji se do danas nije značajno mijenjao.

Više informacija

Iskustva naših korisnika

Professional and very knowledgeable! I would recommend it to anyone!

Sabina V. B.

Ekskluzivna i vrhunska ponuda na jednom mjestu. Sve što ženu čini posebnom naći ćete ovdje.

Katarina K.

Odlična usluga i ambijent .Svakako preporucam !Ukoliko se odlučite za neki od tretmana nećete pogriješiti ja sam imala samo dobro iskustvo.

Ivana K.