Revolucionarna je estetska metoda kojom se visoka koncentracija aktivnih sastojaka uvodi duboko u potkožje bez upotrebe igala.

Mezoterapija SKEYNDOR – virtualna mezoterapija revolucionarna je estetska metoda kojom se visoka koncentracija aktivnih sastojaka uvodi duboko u potkožje bez upotrebe igala, a namijenjena je svima koji žele ukloniti bore, osvježiti ten te učvrstiti tonus kože lica i pobijediti u borbi protiv starenja kože.

Djelovanjem četiri vrste struja:

  1. aktivirajuća struja – aktivacija kožne barijere
  2. hidroforeza – otvaranje prostora između stanicama
  3. elektroporacija – duboki unos mezoterapijskih aktivnih sastojaka
  4. krioforeza – hlađenje, zatvaranje kožne barijere

Ovim aparatom unosi se visoka koncentracija mezoterapijskih koktela, peptida i vitamina u središnje slojeve kože i ostaje duboko u koži. Senzacionalni učinci na koži vidljivi su već nakon prvoga tretmana, a za optimalne rezultate preporuča se 6 tretmana. To je potpuno nježan, bezbolan i siguran tretman, sa trenutnim blistavim i dugotrajnim efektom koji će zadovoljiti očekivanja i najzahtjevnijih klijenata.

Mesolift – višestruki nekirurški lifting učinak

Mesofiller – popunjava bore i učvršćuje kožu lica, vrata i dekoltea

Mesobright – izbjeljuje hiperpigmentacije i ujednačava ten

CORRECTIVE za prevenciju i korekciju mimičkih bora, brzi rezultati zahvaljujući patentiranoj, inovativnoj kombinaciji sastojaka – sintetiziranog zmijskog otrova koji ublažava kontrakcije mišića poput prirodnog botoksa. U kombinaciji s hijaluronskom kiselinom i specifičnom mješavinom biljaka postiže se efekt popunjavanja dubokih bora i sprječavanje pojave novih.

Iskustva naših korisnika

Brz način života ostavlja nam sve manje vremena za sebe. Sve se to odražava na našem licu, tijelu i, u konačnici, raspoloženju. Ako se dobro osjećate u svojoj koži i ako ste zadovoljni sobom, i sve drugo puno je jednostavnije. U Dermamed centru polazimo upravo od toga

Matea M.

Ekskluzivna i vrhunska ponuda na jednom mjestu. Sve što ženu čini posebnom naći ćete ovdje.

Katarina K.

Odlična usluga i ambijent .Svakako preporucam !Ukoliko se odlučite za neki od tretmana nećete pogriješiti ja sam imala samo dobro iskustvo.

Ivana K.

Povezani tretmani

Reviderm High Performance

Idealan za kožu kojoj je potrebna regeneracija, s znakovima starenja kože i saharifikacije.

Više informacija

Reviderm Hydro Infusion

Tretman za dubinsku hidrataciju.

Više informacija

Ispunite obrazac i rezervirajte termin