Tretman čišćenja lica jedan je od najstarijih tretmana njege kože koji se do danas nije značajno mijenjao.

Zamijeniti ga ne može niti jedan drugi tretman jer je lučenje sebuma ili loja prirodan proces u našoj koži. Pojačano lučenje uzrokuju i razni čimbenici poput slobodnih radikala, znojenja, nezdravih životnih navika i netemeljitog čišćenja kože od make-upa. Kože koje su iz nekih razloga oštećene i jako iritirane, nećemo odmah čistiti kako bismo izbjegli dodatnu iritaciju, već ćemo ravnotežu postići specijaliziranim tretmanima.

Čišćenjem lica pospješujemo oslobađanje od toksina, osiguravamo bolju prokrvljenost kože, smanjujemo vidljivost proširenih pora, ujednačujemo pigmentaciju kože i reduciramo upalu.

Mješovita i problematična koža čistit će se kako bismo izbjegli proširene pore i ožiljke od upalnih procesa, a suha i osjetljiva koža zbog miliumima (male bijele točkice ili kuglice koje se najčešće javljaju na području oko očiju, kapcima i na obrazima).

Tretman se sastoji od :

  • piling ili uklanjanje mrtvih stanica
  • otvaranje pora pomoću vodene pare i ozona koji omogućava lakšu ekstrakciju miteser ili
  • intenzivna masaža za osjetljivu kožu kojom se lice opušta i otvaraju pore za lakšu ekstrakciju
  • mehaničko čišćenje -istiskivanje pomoću rupčića ili lanceta (iglica koristi se samo ako ne postoji način da očistimo poru prirodnim putem)
  • aktivne ampule prema tipu kože
  • dezinfekcija pora visokom frekvencijom i tonificiranje
  • smirivanje kože maskom za lice-kojom postižemo i hranjenje kože

Odlična je kombinacija s mikrodermoabrazijom jer tada dobijemo uklanjanje mrtvih stanica, anti-age i čišćenje lica sve u jednom tretmanu.

Iskustva naših korisnika

Brz način života ostavlja nam sve manje vremena za sebe. Sve se to odražava na našem licu, tijelu i, u konačnici, raspoloženju. Ako se dobro osjećate u svojoj koži i ako ste zadovoljni sobom, i sve drugo puno je jednostavnije. U Dermamed centru polazimo upravo od toga

Matea M.

Ekskluzivna i vrhunska ponuda na jednom mjestu. Sve što ženu čini posebnom naći ćete ovdje.

Katarina K.

Odlična usluga i ambijent .Svakako preporucam !Ukoliko se odlučite za neki od tretmana nećete pogriješiti ja sam imala samo dobro iskustvo.

Ivana K.

Povezani tretmani

Kemijski piling

Kemijski piling jedan je od omiljenih tretmana jer daje brzi rezultat, dugoročno obnavlja kožu i kratko traje.

Više informacija

Dermapen – terapija mikroiglicama

Ubrzani ritam, stres i razni vanjski čimbenici negativno utječu na našu kožu u gubljenju sjaja i mladenačkoga izgleda. Fiksirajte vrijeme.

Više informacija

Medicinsko čišćenje lica

Tretman čišćenja lica jedan je od najstarijih tretmana njege kože koji se do danas nije značajno mijenjao.

Više informacija

Ispunite obrazac i rezervirajte termin