Trenutno popravlja teksturu, tonus i elastičnost kože te dokazano stimulira stanične mehanizme odgovorne za obnovu i regeneraciju tkiva.

Osim vidljivih učinaka podizanja i zatezanja, tu je također i nevidljivi rezultat: stvaranje novog kolagena koji pomaže koži da što dulje zadrži mladoliki izgled. Zbog svojih iznimnih rezultata, dobio je nadimak – nekirurški Face Lifting.

Med Visage tretman kombinira dvije tehnologije istovremeno ultrazvuk i radiofrekvenciju, kako bi učinak bio još bolji. Radi se o jedinstvenom ultrazvuku od 5 MHz. Termalni učinak obje tehnologije potiče mehanizam obnove stanica te djeluje na kolagen i elastin, poboljšavajući izgled kože, zategnutost, tonus, teksturu i svjetlinu kože lica. Povećana temperatura također stimulira prokrvljenost područja, čime se dovodi više kisika i hranjivih tvari. Pojačan je i limfni protok, što pomaže otklanjaju toksina i štetnih tvari. Tretman je u potpunosti neinvazivan te neposredno nakon postupka daje rezultate, a potpuni učinak podizanja je za 2 do 3 mjeseca.

S Med Visage tretmanom:

• Zatežemo i pomlađujemo kožu lica, vrata i dekoltea
• Uklanjamo bore na licu i vratu
• Stimuliramo proizvodnju novog kolagena
• Izvodimo takozvani nekirurški Face Lifting
• Smanjujemo podbradak
• Smanjujemo podočnjake
• Podižemo očne kapke
• Lifting ruku

Česta pitanja

Med Visage je primarno zamišljen kao aparat za tretmane lica, ali zbog modulacijskih mogućnosti te brzog zagrijavanja sonde vrlo je učinkovit kada je u pitanju lifting kože stoga su vidljivi izvrsni rezultati na zatezanju kože na rukama.

Tretman je vrlo ugodan, moglo bi se reći poput tople masaže. Svaka zona lica radi se maksimalno 6 minuta tako da ni samo trajanje tretmana nije predugo. Cijelo lice i vrat uglavnom su istretirani u 25 minuta.

Med Visage tretman trenutno popravlja teksturu, tonus i elastičnost kože te dokazano stimulira stanične mehanizme odgovorne za obnovu i regeneraciju tkiva. Osim vidljivih učinaka podizanja i zatezanja, tu je također i nevidljivi rezultat – stvaranje novog kolagena koji pomaže koži da što dulje zadrži mladoliki izgled.

Preporučuje se serija od 3 – 6 tretmana, koja se provodi jednom tjedno. Tretman je u potpunosti neinvazivan te neposredno nakon postupka daje početne rezultate. No za potpuni učinak podizanja potrebno je čekati 2-3 mjeseca dok se istrošeni kolagen pomladi i zamjeni novim i jačim.

Iskustva naših korisnika

Brz način života ostavlja nam sve manje vremena za sebe. Sve se to odražava na našem licu, tijelu i, u konačnici, raspoloženju. Ako se dobro osjećate u svojoj koži i ako ste zadovoljni sobom, i sve drugo puno je jednostavnije. U Dermamed centru polazimo upravo od toga

Matea M.

Ekskluzivna i vrhunska ponuda na jednom mjestu. Sve što ženu čini posebnom naći ćete ovdje.

Katarina K.

Odlična usluga i ambijent .Svakako preporucam !Ukoliko se odlučite za neki od tretmana nećete pogriješiti ja sam imala samo dobro iskustvo.

Ivana K.

Povezani tretmani

Reviderm Global Anti Age

Jedan od najizvođenijih REVIDERM tretmana je Anti Age tretman koji je idealan tretman za sve one koji su zaokupljeni obavezama i nemaju puno vremena stoga zahtijevaju intenzivan tretman u što kraćem vremenu.

Više informacija

Med Visage – Face Lifting tretman

Trenutno popravlja teksturu, tonus i elastičnost kože te dokazano stimulira stanične mehanizme odgovorne za obnovu i regeneraciju tkiva.

Više informacija

Ispunite obrazac i rezervirajte termin