Maderoterapija

Maderoterapija je posebna vrsta anticelulitne masaže, koja se izvodi s posebno dizajniranim drvenim valjcima i osmišljenim pokretima od strane fizioterapeuta. Ova vrsta masaže daje daleko bolje rezultate od klasične anticelulitne masaže.

U osnovi ove anticelulitne tehnike je stimulacija limfe, što je osnovni korak u borbi protiv upornoga celulita na nogama i bedrima.

Primjenjujući tretman na mišiće, masne naslage i celulit, stimulira se limfni sustav čime oslobađamo organizam od nagomilanih toksina. Oslobađanje od toksina potiče metabolizam na brže trošenje masti, ubrzava cirkulaciju i tako pokreće celulit ali i toksine i višak vode na izbacivanje iz tijela. Gdje god stimuliramo limfu, osim estetskoga imamo i detoksikacijski efekt, te čišćenje i relaksaciju cijelog tijela.

Preporučuje se svima koji se žele osloboditi celulita na nogama i bedrima, a koji od svih anticelulitnih tehnika najviše vole masaže. Masaža valjcima na nogama nije bolna za razliku od ručne anticelulitne masaže ali je daleko učinkovitija. Jako je važno da s valjcima radi stručna osoba kako ne bi došlo do podljeva i modrica.

Osoba se prvo masira glatkim drvenim valjkom kako bi se privikla na ovu masažu. Koža se potom tretira valjkom za piling koji potiče cirkulaciju, a zatim slijedi tretman posebno rezbarenim valjkom kojim se ulazi u dublje slojeve kože.

Najnoviji valjak za celulit je “skočica” koju je patentirala “Sneki – ubojica celulita čije edukacije su pohađale naše djelatnice uz Top Masterclass za najnovije tehnike sa “skočicom” koja izgleda kao drvena ploča sa zupcima i nakon nje tretman je potpun.

Rezultati maderoterapije su:

  • snažno čišćenje organizma
  • oblikovanje tijela
  • smanjenje obujma
  • poticanje rada metabolizma i lipolize
  • odvodnja limfe i smanjenje edema
  • pojačan rad krvotoka
  • zatezanje kože i mišića
  • relaksacija
  • smanjenje bolova

Zato ako želite razbiti celulit, reducirati struk, definirati izgled svojih nogu, smanjiti obujam i sagorjeti mast na kritičnim zonama svoga tijela bez ikakvog ustručavanja slobodno se odlučite za metodu MADEROTERAPIJE.

Cijena za 60 minuta: 150,00 kn

Česta pitanja

Kome se najčešće preporučuje?

Maderoterapija pomaže svima koji imaju problema s tonusom mišića, cirkulacijom ili zadržavanjem vode zbog hormona i načina života.

Kome se ne preporučuje?

Ova se metoda ne preporučuje tek osobama s proširenim krvnim žilama.