Limfna drenaža

Limfna drenaža je tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma.

Neprestani stres, predugo sjedenje uz premalo kretanja, prekomjerna tjelesna težina i nepravilna prehrana predstavljaju opterećenje za naš organizam. Posljedice su loša prokrvljenost tkiva, posebno nogu, stražnjice i trbuha, nakupljanje otpadnih produkta metabolizma, punjenje i povećanje volumena masnih stanica, oticanje nogu, pojava celulita i proširenih vena.

Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma.

U DERMAMED medicinsko-estetskom centru limfnu drenažu obavezno preporučamo našim klijenticama koje dolaze na tretmane oblikovanja tijela i žele još bolje rezultate.

Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam jer prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok pa se stoga preporuča i nakon kirurških zahvata jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.

Kandidat za limfnu drenažu ste ako:

  • imate lošu prokrvljenost tkiva – posebno nogu, stražnjice i trbuha;
  • nakupljate otpadne produkte metabolizma;
  • vaše noge otiču;
  • vidite celulitne promjene kože i potkožja;
  • vam se pojavljuju nove ili uočite pogoršanje postojećih proširenih vena.