Hiperpigmentacija je vrlo čest problem kod kojega pojedina područja kože postaju tamnije boje.

Obično se radi o bezopasnoj pojavi uzrokovanoj pretjeranom količinom pigmenta, tj. melanina u koži. Iako je najučestalija u srednjoj i kasnijoj životnoj dobi, hiperpigmentacija se može javiti i kod mlađih osoba. Neki su ljudi genetski skloniji hiperpigmentacijama (preaktivni melanin u koži).

Postoji velik broj žena koje uzimaju kontracepcijske pilule, a nemaju problema s pigmentacijom, dok kod drugih pilule izazivaju poremećaj pigmentacije. Nažalost, ne postoji čaroban štapić kojim se ova problematika zauvijek uklanja, no može se značajno ublažiti, uz preporuku da se postignuti rezultati dalje održavaju.

Tretmani uklanjanja pigmentnih promjena na koži jamče minimalni rizik te nježne i bezbolne tretmane klijentima, a rezultati su vrlo zadovoljavajući. Ovim laserskim tretmanom mogu se tretirati različite regije kože poput, lica, ruku, šaka, nogu, leđa, itd.

Iskustva naših korisnika

Brz način života ostavlja nam sve manje vremena za sebe. Sve se to odražava na našem licu, tijelu i, u konačnici, raspoloženju. Ako se dobro osjećate u svojoj koži i ako ste zadovoljni sobom, i sve drugo puno je jednostavnije. U Dermamed centru polazimo upravo od toga

Matea M.

Ekskluzivna i vrhunska ponuda na jednom mjestu. Sve što ženu čini posebnom naći ćete ovdje.

Katarina K.

Odlična usluga i ambijent .Svakako preporucam !Ukoliko se odlučite za neki od tretmana nećete pogriješiti ja sam imala samo dobro iskustvo.

Ivana K.

Povezani tretmani

Cryo Lifting 3 u 1 za tijelo

Korištenjem Cryo Lifting aparata koristi se površinsko hlađenje kako bi što više energije prošlo kroz kožu u potkožno masno tkivo.

Više informacija

Reviderm Eye Care

Hidratacija za podočnjake i kapke uz collagen eye pads.

Više informacija

Reviderm Lip Care Hydro

Dubinska hidratacija za usnice uz collagen i gips ili za održavanje filera u usnicama.

Više informacija

Ispunite obrazac i rezervirajte termin