Pucanje kapilara na licu i tijelu mnogima stvara probleme u životu, jer osim što izgledaju neestetski, ljudi ih doživljavaju i kao alkoholičare.

Ipak, pucanje kapilara je uglavnom genetski problem, jer se nasljeđuju kapilare koje su poprilično porozne i sklone pucanju. Pušenje je puno veći i češći uzrok pucanju kapilara nego alkohol. Sunce i visoke temperature isto tako mogu biti uzrok ovim neestetskim promjenama. Tretman se izvodi upotrebom aparata sa svjetlošću visoke snage. Kombinacija lasera i IPL-a kod uklanjanja kapilara pokazala se izrazito učinkovita, budući laser bolje uništava dublje, plavkaste kapilare, a IPL je bolji u uništavanju crvenih površinskih kapilara.

Ovi su tretmani prilično agresivni za kožu, tako da je izuzetno važno da je koža bijela, budući takva koža, bez pigmenta, odbija svijetlost, a reagiraju samo neestetske crvene i plave mrlje. Vrlo često, nakon tretmana kapilara, ostaju hipopigmentacije (dijelovi kože bez pigmenta) koje vrlo brzo ponovo zadobiju normalnu pigmentaciju nakon mjesec ili dva ili se pojavi krastica koja otpadne i ostane mlada koža.

Iskustva naših korisnika

Brz način života ostavlja nam sve manje vremena za sebe. Sve se to odražava na našem licu, tijelu i, u konačnici, raspoloženju. Ako se dobro osjećate u svojoj koži i ako ste zadovoljni sobom, i sve drugo puno je jednostavnije. U Dermamed centru polazimo upravo od toga

Matea M.

Ekskluzivna i vrhunska ponuda na jednom mjestu. Sve što ženu čini posebnom naći ćete ovdje.

Katarina K.

Odlična usluga i ambijent .Svakako preporucam !Ukoliko se odlučite za neki od tretmana nećete pogriješiti ja sam imala samo dobro iskustvo.

Ivana K.

Povezani tretmani

Cryo Lifting 3 u 1 za tijelo

Korištenjem Cryo Lifting aparata koristi se površinsko hlađenje kako bi što više energije prošlo kroz kožu u potkožno masno tkivo.

Više informacija

Reviderm Eye Care

Hidratacija za podočnjake i kapke uz collagen eye pads.

Više informacija

Reviderm Lip Care Hydro

Dubinska hidratacija za usnice uz collagen i gips ili za održavanje filera u usnicama.

Više informacija

Ispunite obrazac i rezervirajte termin