Imate problem sa viškom dlačica, pogotovo na neželjenim područjima?

Ili vas muči problem uraslih dlačica koje ostavljaju tamne mrljice na koži?

Pigmentacije, kapilare ili boranje kože?

Ne postoji bolje rješenje od tretmana laserom koji pruža dugotrajni učinak te rješava problem. Prije tretmana pregledat će vas i obaviti konzultacije ekspert za tretmane laserom.

Česta pitanja

S obzirom na to da dlake rastu u ciklusima, proceduru laserom je potrebno ponoviti u prosjeku 3 do 5 puta kada je riječ o tamnim dlačicama, sa pauzom između tretmana u trajanju od 4 do 10 tjedana. Kada je riječ o svjetlijim dlačicama, tada je potrebno napraviti 4 do 6 tretmana s pauzom od 3 do 4 tjedna između njih. Naravno, koliko je točno tretmana potrebno zavisi od tipa kože i kvalitete dlake.

Iskustva naših korisnika

Brz način života ostavlja nam sve manje vremena za sebe. Sve se to odražava na našem licu, tijelu i, u konačnici, raspoloženju. Ako se dobro osjećate u svojoj koži i ako ste zadovoljni sobom, i sve drugo puno je jednostavnije. U Dermamed centru polazimo upravo od toga

Matea M.

Ekskluzivna i vrhunska ponuda na jednom mjestu. Sve što ženu čini posebnom naći ćete ovdje.

Katarina K.

Odlična usluga i ambijent .Svakako preporucam !Ukoliko se odlučite za neki od tretmana nećete pogriješiti ja sam imala samo dobro iskustvo.

Ivana K.

Povezani tretmani

Tanita 9001 –  medicinska analiza sastava tijela

Tanita 9001 analizator osim tjelesne težine mjeri i potkožno masno tkivo, mišićnu masu, postotak vode, BMI, te bazalni i aktivni metabolizam.

Više informacija

Konzultacije za laser

Imate problem sa viškom dlačica, pogotovo na neželjenim područjima?

Više informacija

Pošaljite upit