HydraFacialOxy tretman dubinskog čišćenja i pomlađivanja kože

Hidratizira, čisti, umiruje kožu i pruža joj dugoročno zdravlje i prilagođava se svakoj vrsti kože.

Ukratko o tretmanu

Je li bolno? ne
Ima li nuspojava? ne
Koliko je tretmana potrebno? 1
Koliko traje postupak? 45 minuta
Kada mogu vidjeti rezultate? 1 – 3 tjedna nakon zahvata
Koliko često to trebam činiti? ovisno o stanju kože

HydraFacialOxy tretman dubinski čisti i pomlađuje kožu. Gotovo sve žene žele svilenkasto, bistro i bijelo lice, ali svakodnevne navike i pogreške u njezi kože skrenule su tu želju. Naše lice je svakodnevno izloženo raznim štetnim elementima kao što je masnoća i znoj lica, nečistoća i erozija kože, a cilj kako
dubinski očistiti kožu postao je cilj mnogih žena.

Prilikom čišćenja kože možete uživati u nježnom dubinskom čišćenju kože, zdravlju i čistoći uz opuštajući učinak. Izuzetno hidratantni učinak ovog tretmana – oksigenacija i vlaženje može se brzo unijeti u donji sloj kože i povećati vitalnost stanica kože, dok će ultrazvučna energija potaknuti cirkulaciju krvi i aktivirati stanice.

Hidratantni učinak usporava suhoću kože, ljuštenje i održava kožu elastičnom i sjajnom, te sprječava nastanak sitnih bora, dok kisik kao sastavni dio ovog tretmana aktivira obnavljanje stanica i smanjenje štetnih tvari.

HydraFacialOxy – koristi vodu kao sredstvo za piling. Ovaj višestupanjski tretman koristi patentirani uređaj za čišćenje, piling i ekstrakciju mrtvih stanica kože tijekom ispiranja kože serumima bogatim hidratantnim sastojcima, antioksidansima i peptidima.

Ovim tretmanom možemo ublažiti i prevenirati nastanak akni, poboljšati opuštanje kože, smanjiti pore, te poboljšati tonus kože. Dobar učinak tretmana vidljiv je i na folikulu kože, te se njime mogu ukloniti crni i bijeli miteseri.

Vrste HydraFacialOxy tretmana

SIGNATURE (45min)

DELUX (60min)

PREMIUM (90min)

Vrste HydraFacialOxy tretmana:

1.     SIGNATURE (45min)          

Tretman nakon kojeg koža postaje vidljivo obnovljena, čista i nahranjena. Ova specijalizirana HydraFacialOxy metoda učinkovito uklanja mrtve stanice i nečistoće s površine kože pružajući joj „glow“ efekt. Koža se dubinski hidratizira serumima bogatim antioksidansima, peptidima i hijaluronskom kiselinom.

2.     DELUXE (60min)

DELUXE tretman sadrži sve ključne dijelove Signature tretmana uz dodatnu mogućnost tretiranja specifičnih kožnih problematika pomoću HydraFacial boostera i LED svjetlosne terapije.

Vrste DELUXE tretmana:

  • Age Refinement HydraFacialOxy tretman u kojem se dodaje Derma Builder booster obogaćen peptidima čije djelovanje utječe na redukciju bora, zaglađivanje kože te poboljšanje njezine elastičnosti i teksture.
  • Radiance HydraFacialOxy tretman u kojem se dodavanjem Britenol boostera smanjuje pojava hiperpigmentacija nastalih prekomjernom izlaganju sunčevoj svjetlosti ili uzrokovanih hormonalnim poremećajima.
  • Clarifying HydraFacialOxy tretman je idealan za masnu i začepljenu kožu u kojem se dodavanjem hijaluronske kiseline i LED svjetlosne terapije koža hrani i štiti od širenja bakterija te stvaranja upalnih procesa.

3.     PLATINUM (90min)                        

PLATINUM tretman je najizvođenija vrsta HydraFacialOxy tretmana u svijetu koji će vam pružiti potpuno HydraFacialOxy iskustvo! Tretman započinje procesom detoksifikacije limfnom drenažom nakon koje slijedi Signature tretman za dubinsko čišćenje i eksfolijaciju kože koja se istovremeno hidrira specijalnim boosterom prilagođenim onome što je vašoj koži potrebno. Vrhunski PLATINUM tretman završava LED light terapijom koja će dodatno pojačati djelovanje boostera.

Bitna prednost ovoga tretmana je što nema vremena oporavka te odmah nakon tretmana možete nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima.