Elektromagnetska stimulacija mišića

Elektromagnetska stimulacija posjeduje posebne module s programima za mršavljenje, limfnu drenažu, učvršćivanje i jačanje mišića tijela.

Tijekom 45 minuta tretmana elektrostimulacije mišići obavljaju jednak rad kao 3 sata aktivnoga vježbanja u teretani.

Razlika između ovog tretmana i tradicionalnih elektrostimulatora je zagrijavanje svakog mišića pojedinačno te vježbanje mišića istovremeno, imitirajući redovitu fizičku aktivnost. Tretman poboljšava cirkulaciju i oksigenaciju tkiva što ubrzava staničnu obnovu i čisti kožu koja postaje sjajna, zaglađenija i zdravija.

Fina tehnologija elektromagnetne stimulacije dovodi do povećanja mišićne mase čime tijelo troši više kalorija za bazalni metabolizam što omogućuje brže mršavljenje, oblikovanje tijela i smanjenje celulita. Aktivira se metabolizam, sagorijevaju ugljikohidrati i aktivira lipoliza odnosno otapanje masnih stanica. Ujedno se uklanjanja višak tekućine i otpadnih tvari.

Tretman se može koristiti na svim mišićima u dogovoru s klijentom, a može se  kombinirati i s ostalim tretmanima tijela. Celulit je epidemija današnjice koja sve nas pogađa, nikoga ne zaobilazi. Debljanje je također nešto nad čim nemamo kontrole s obzirom na današnji stil života (stres,posao,nekretanje,loša prehrana,brza hrana itd.). Mršavljenje je proces na kojem radimo i izvana (tretmanima za mršavljenje) i iznutra (dijeta i reguliranje prehrane).