5 minuta za mene

COOLIFTING “BEAUTY GUN” tretman zaglađuje kožu, uklanja bore te ima dugotrajni učinak pomlađivanja i osvježenja. Uz pomoć ugljik–dioksida na vrlo niskoj temperaturi CooLifting pištolj navlači kisik u kožu, pojačava se  mikrocirkulacija, a istovremeno duboko upucava mezoterapijsku ampulu, visokoaktivne peptide koji obnavljaju i učvršćuju kožu iznutra. To je najspektakularniji tretman za borbu protiv bora. CooLifting ima neposredni učinak (lifting) na zatezanje i zaglađivanje kože, uklanja površinske i smanjuje duboke bore, nakon čega slijedi trajni činak pomlađivanja.

U pet minuta koliko traje tretman kombinacija hladne struje CO2 pod visokim tlakom i mezoterapijskog peptidnog koktela uzrokuje:

  • Neuobičajena reakcija krvnih žila – skupljanje praćeno širenjem krvnih žila čime se jača stijenka i sprječava nastanak kapilara.
  • Krioforeza i baroforeza – Kombinacija hladnoće s visokim tlakom koja djeluje na potkožje i uzrokuje intenzivan prodor mezoterapijskih aktivnih sastojaka i povećanje učinka.
  • Krio-karboksi terapija – Protok CO2 na niskoj temperaturi i pri visokom tlaku aktivira mikrocirkulaciju, privlači kisik u tkivo i povećava oksigenaciju tkiva te potiče stvaranje kolagena i elastina.
  • Toplinski šok – Duboka stimulacija tkiva. Za tkiva, uobičajena temperatura je 36ºC. CooLifting ekstremnom i iznenadnom hladnoćom izaziva duboku i trenutnu reakciju i zatezanje potkožja.

Individualno se kombiniraju mezoterapijske ampule ovisno o potrebama i tipu kože. Koža je nakon tretmana vidno zaglađena, puna kisika, osvježena i glatka. Tekstura joj je nježnija, a ožiljci manje vidljivi.

Senzacionalan tretman lica, siguran, brz i učinkovit. Revolucionaran način rada. Intenzivna hidratacija, stimulacija stvaranja kolagena, regeneracija dermisa, poboljšanje teksture i kvalitete kože.

Cijena: 750,00 kn


Iskustva naših korisnika

Professional and very knowledgeable! I would recommend it to anyone!

Sabina V. B.

Ekskluzivna i vrhunska ponuda na jednom mjestu. Sve što ženu čini posebnom naći ćete ovdje.

Katarina K.

Odlična usluga i ambijent .Svakako preporucam !Ukoliko se odlučite za neki od tretmana nećete pogriješiti ja sam imala samo dobro iskustvo.

Ivana K.

Povezani tretmani

Reviderm High Performance

Idealan za kožu kojoj je potrebna regeneracija, s znakovima starenja kože i saharifikacije.

Više informacija

Reviderm Hydro Infusion

Tretman za dubinsku hidrataciju.

Više informacija

Ispunite obrazac i rezervirajte termin