Body Wrapping

Body wrapping je anticelulitna metoda kojom istodobno oblikujemo tijelo i smanjujemo obujam, a rezultate mjerimo u centimetrima.

Već sam naziv „body wrapping“ govori nam da je riječ o postupku omatanja tijela u kombinaciji s posebnim kozmetičkim proizvodima osmišljenim za body wrapping. Omatanjem tijela posebnom folijom osigurava se bolje prodiranje fitoaromatskih sastojaka iz proizvoda za body wrapping u kožu i potkožno tkivo, gdje aktivni sastojci obavljaju željene učinke razgradnje i detoksikacije. Dodatno osobu stavljamo u termo deku kako bi postupak bio što brži i učinkovitiji.

Kako je riječ o fitoaromaterapijskim preparatima koji su hlapljivi, posebnom folijom osmišljenom specijalno za ovu vrstu tretmana zaustavljamo hlapljenje proizvoda. Vrlo je važno pravilno obložiti tijelo jer neodgovarajućim omatanjem prekidamo protok limfe i na taj način možemo prouzročiti više štete nego koristi – zato se ovaj tretman ne preporuča primjenjivati u kućnoj radinosti.

Kao nadopunu tretmanu body wrappinga preporučamo masažu. Anticelulitna masaža pospješuje učinak body wrappinga. Već samom masažom poboljšava se cirkulacija i ubrzava protok limfe, a uporabom posebnih preparata za masažu dodatno se pospješuje proces izlučivanja vode i drugih produkata metabolizma te se istodobno potiče proces razgradnje masti.

Tretman može poslužiti i kao pred tretman za Med Contour ili Cryo Lifting jer već ugrijano tijelo i potaknuta drenaža brže metaboliziraju masne naslage.

Individualni pristup i kombinacije tretmana daju najbolji učinak.

Cijena: 500,00 kn