Biorevitalizacija plazmom

Uz nekirurške korekcije na koži, tehnologija plazme pruža i posebnu vrstu biorevitalizacije jedinstvenom plazma energijom.

Siguran i u potpunosti bezbolan tretman može se provoditi tijekom cijele godine, a idealan je za sve one koji žele osvježiti, zategnuti i regenerirati kožu.

Ovim posebnim pilingom zaglađuje se grubi, rožnati sloj kože, poboljšava kvaliteta zaštitnoga sloja kože, stimulira rast novih stanica, ujednačava ten i korigiraju hiperpigmentacije, dok se istovremeno postiže poboljšanje tonusa kože, dubinska hidratacija, oksigenizacija i lifting efekt.

 

Plazma biorevitalizacijski tretman posebno se preporučuje osobama koje primjećuju pad kvalitete kože lica, vrata ili dekoltea, opuštenost kože, dehidraciju, sitne bore i neujednačen ten.

Može se koristiti i u kombinaciji tretmana zatezanja kože.

Cijena: 800,00 kuna

Česta pitanja

Treba li se pripremiti za tretman?

Nema posebne pripreme za tretman. Specijalist neposredno prije početka tretmana radi pregled i određuje koji ‘koktel dragocjenih sastojaka’ će primijeniti. Nakon toga nanosi se anestetska krema na područje koje će se tretirati i sam postupak može početi.

Koliko traje oporavak?

Posebnog oporavka od ovog tretmana nema. Zbog uboda mogu eventualno nastati modrice koje se mogu prikriti šminkom, a pacijent se može odmah vratiti svojim dnevnim obvezama. Ukoliko se postupak radi na većem području tzv. Microneedling metodom, savjetujemo pročitati detaljnije o oporavku ovdje.