Uz nekirurške korekcije na koži, tehnologija plazme pruža i posebnu vrstu biorevitalizacije jedinstvenom plazma energijom.

Siguran i u potpunosti bezbolan tretman može se provoditi tijekom cijele godine, a idealan je za sve one koji žele osvježiti, zategnuti i regenerirati kožu.

Ovim posebnim pilingom zaglađuje se grubi, rožnati sloj kože, poboljšava kvaliteta zaštitnoga sloja kože, stimulira rast novih stanica, ujednačava ten i korigiraju hiperpigmentacije, dok se istovremeno postiže poboljšanje tonusa kože, dubinska hidratacija, oksigenizacija i lifting efekt.

Plazma biorevitalizacijski tretman posebno se preporučuje osobama koje primjećuju pad kvalitete kože lica, vrata ili dekoltea, opuštenost kože, dehidraciju, sitne bore i neujednačen ten.

Može se koristiti i u kombinaciji tretmana zatezanja kože.

Cijena: 800,00 kuna

Česta pitanja

Nema posebne pripreme za tretman. Specijalist neposredno prije početka tretmana radi pregled i određuje koji ‘koktel dragocjenih sastojaka’ će primijeniti. Nakon toga nanosi se anestetska krema na područje koje će se tretirati i sam postupak može početi.

Posebnog oporavka od ovog tretmana nema. Zbog uboda mogu eventualno nastati modrice koje se mogu prikriti šminkom, a pacijent se može odmah vratiti svojim dnevnim obvezama. Ukoliko se postupak radi na većem području tzv. Microneedling metodom, savjetujemo pročitati detaljnije o oporavku ovdje.

Iskustva naših korisnika

Brz način života ostavlja nam sve manje vremena za sebe. Sve se to odražava na našem licu, tijelu i, u konačnici, raspoloženju. Ako se dobro osjećate u svojoj koži i ako ste zadovoljni sobom, i sve drugo puno je jednostavnije. U Dermamed centru polazimo upravo od toga

Matea M.

Ekskluzivna i vrhunska ponuda na jednom mjestu. Sve što ženu čini posebnom naći ćete ovdje.

Katarina K.

Odlična usluga i ambijent .Svakako preporucam !Ukoliko se odlučite za neki od tretmana nećete pogriješiti ja sam imala samo dobro iskustvo.

Ivana K.

Povezani tretmani

Biorevitalizacija plazmom

Uz nekirurške korekcije na koži, tehnologija plazme pruža i posebnu vrstu biorevitalizacije jedinstvenom plazma energijom.

Više informacija

Medicinsko čišćenje lica

Tretman čišćenja lica jedan je od najstarijih tretmana njege kože koji se do danas nije značajno mijenjao.

Više informacija

Podizanje kapaka – Plasmage

Nekirurško podizanje kapaka i uklanjanje viška kože.

Više informacija

Ispunite obrazac i rezervirajte termin