Najmoćnija anti-ageing tehnologija parira kirurškim tehnikama

Brojne su se hollywoodske zvijezde posljednjih godina odlučile upravo na aparativne metode pomlađivanja – koje se oslanjaju na moćne medicinske tehnologije poput ultrazvuka, radiofrekvencije ili elektrolize – a sve kako bi lice i tijelo pomladili bez promjena u prepoznatljivim crtama lica.

Jedna od najsnažnijih anti-ageing tehnologija u modernoj estetskoj medicini svakako je radiofrekvencija, metoda koja u rukama iskusnog i educiranog liječnika donosi rezultate koji zaista mogu parirati kirurškim intervencijama. A upravo se na ovoj tehnologiji bazira tretman Thermi  Smooth Face, koji je sada dostupan u splitskoj Poliklinici Dermamed. Najopremljeniji estetski centar u Dalmaciji ponovno je opravdao titulu broj 1 anti-ageing mjesta Splićanki.

Ipak, prema riječima vlasnice Dermameda, dr. Anđele Prolić, zbog najmodernijih tehnologija i svjetski poznatih anti-age tretmana damama nije teško „potegnuti“ niti iz drugih dijelova Hrvatske, pa čak i iz zemalja regije.

Liječnica koja u Hrvatsku dovodi must have hollywoodske tretmane

Ova je estetska liječnica među najeduciranijima u državi kad su u pitanju neinvazivne i minimalno invazivne metode, a dugogodišnje iskustvo i na deseci završenih edukacija iz područja aparativnih tehnika pomlađivanja dovoljan su temelj povjerenja brojnih zadovoljnih pacijenata.

Osim po stručnosti, iznimnoj posvećenosti pacijentima i prijateljskom pristupu, dr. Prolić poznata je i po strasti prema novitetima – otkrivanje novih mogućnosti i napredaka u medicini dio je njenog poziva, pa je tako njena poliklinika mjesto na kojem se mogu pronaći najnoviji uređaji za oblikovanje i pomlađivanje lica i tijela.

Uređaj kojem mladolikost duguju slavne ljepotice

S obzirom na to da je riječ o uređaju koji je u svjetskim medijima zaradio titulu „top anti-ageing uređaja“, a koriste ga samo najuglednije estetske klinike diljem svijeta poput klinike dr. Paula Nassifa, dr. Cat klinike za plastičnu kirurgiju, Dr. Kay beauty klinike i drugih celebrity liječnika – možemo samo zaključiti kako je oduševljenje dolaskom Thermi Smooth Face tretmana u splitsku polikliniku opravdano.

„Mogli bismo reći kako je upravo radiofrekvencija, na kojoj se tretman Thermi Smooth Face bazira, zauvijek promijenila svijet estetske medicine, donijevši mogućnost liftinga lica i zatezanja kože bez odlaska na operaciju. Ovaj uređaj funkcionira na principu zagrijavanja kože, koje na prirodan način potiče aktivaciju i obnovu kolagena – kako bi se bore na koži smanjile, odnosno zagladile iznutra“, ističe dr. Prolić. vlasnica Poliklinike Dermamed ističe kako uređaj Thermi korištenjem radiovalova zateže i pomlađuje kožu u mjeri koja je usporediva s invazivnim tretmanima.

„Iako je riječ o neinvazivnom tretmanu, učinak zatezanja kože  iznimno je snažan. Thermi Smooth Face jedinstven je po činjenici da jedini ima potpuni nadzor zagrijavanja na površini i ispod površine kože, pa je rizik od komplikacija gotovo nepostojeći“, objašnjava nam estetska liječnica.

Rezultati su s vremenom sve bolji

Za potpuni učinak zategnutog lica bit će potrebno tri do pet tretmana, iako su najčešće rezultati vidljivi odmah. S obzirom na to da funkcionira na principu sinteze prirodnog kolagena u koži, učinak se nastavlja poboljšavati kroz narednih šest mjeseci.

Zahvaljujući posebnoj elektrodi kojom se Thermi Smooth izvodi, koža se lagano zagrijava, a radiovalovi prodiru u kožu i potiču nastanak kolagena – pri čemu ova tehnologija najbolje rezultate daje na regiji čela, području oko očiju, obraza, vrata te na području oko usana.

Zanimalo nas je, naravno, i kako izgleda oporavak te može li se tretman izvesti i u ljetnim mjesecima? „Tretman je u potpunosti bezbolan te ne zahtijeva nikakav oporavak. Vrh nastavka glatko i nježno klizi po koži, a lice je namazano gelom, kako bi elektroda mogla zagrijati kožu. Koža se prilikom izvođenja tretmana ne oštećuje, niti je potrebno koristiti posttretmanske preparate. S obzirom na ne utječe na gornji sloj kože, može se izvoditi tijekom cijele godine – čak i u sunčanim mjesecima“, objašnjava splitska liječnica.

Uređaj čije mogućnosti sežu mnogo dalje

Za razliku od drugih uređaja – dodaje – Thermi Smooth omogućuje nam direktnu kontrolu temperature koja se postiže postupnim zagrijavanjem. Precizni senzor mjeri postignutu temperaturu te je pravilno dozira – kako bismo postigli najjači mogući učinak i spriječili oštećenja kože tijekom tretmana.