Thermi Smooth Face

Najmoćnija anti-ageing tehnologija parira kirurškim tehnikama.

Ukratko o tretmanu

Je li bolno? ne
Ima li nuspojava? ne
Koliko je tretmana potrebno? 1
Koliko traje postupak? 30 – 45 min
Kada mogu vidjeti rezultate? odmah
Koliko često to trebam činiti? prema dogovoru sa stručnjakom

Brojne su se hollywoodske zvijezde posljednjih godina odlučile upravo na aparativne metode pomlađivanja – koje se oslanjaju na moćne medicinske tehnologije poput ultrazvuka, radiofrekvencije ili elektrolize – a sve kako bi lice i tijelo pomladili bez promjena u prepoznatljivim crtama lica.

Jedna od najsnažnijih anti-ageing tehnologija u modernoj estetskoj medicini svakako je radiofrekvencija, metoda koja u rukama iskusnog i educiranog liječnika donosi rezultate koji zaista mogu parirati kirurškim intervencijama. A upravo se na ovoj tehnologiji bazira tretman Thermi  Smooth Face, koji je sada dostupan u splitskoj Poliklinici Dermamed. Najopremljeniji estetski centar u Dalmaciji ponovno je opravdao titulu broj 1 anti-ageing mjesta Splićanki.

Za razliku od drugih uređaja – Thermi Smooth omogućuje nam direktnu kontrolu temperature koja se postiže postupnim zagrijavanjem. Precizni senzor mjeri postignutu temperaturu te je pravilno dozira – kako bismo postigli najjači mogući učinak i spriječili oštećenja kože tijekom tretmana.

Ipak, prema riječima dr. Anđele Prolić, zbog najmodernijih tehnologija i svjetski poznatih anti – age tretmana, damama nije teško „potegnuti“ niti iz drugih dijelova Hrvatske, pa čak i iz zemalja regije.

Iako je riječ o neinvazivnom tretmanu, učinak zatezanja kože  iznimno je snažan. Thermi Smooth Face jedinstven je po činjenici da jedini ima potpuni nadzor zagrijavanja na površini i ispod površine kože, pa je rizik od komplikacija gotovo nepostojeći.

Tretman je u potpunosti bezbolan i ne zahtijeva nikakav oporavak. Vrh nastavka glatko i nježno klizi po koži, a lice je namazano gelom, kako bi elektroda mogla zagrijati kožu. Koža se prilikom izvođenja tretmana ne oštećuje, niti je potrebno koristiti posttretmanske preparate. S obzirom na ne utječe na gornji sloj kože, može se izvoditi tijekom cijele godine – čak i u sunčanim mjesecima.

Odgovori na najčešća pitanja

Kako se izvodi Thermi Smooth Face?

Zahvaljujući posebnoj elektrodi kojom se Thermi Smooth izvodi, koža se lagano zagrijava, a radiovalovi prodiru u kožu i potiču nastanak kolagena – pri čemu ova tehnologija najbolje rezultate daje na regiji čela, području oko očiju, obraza, vrata te na području oko usana.

Je li tretman bolan?

Tretman je u potpunosti bezbolan i ne zahtijeva nikakav oporavak. Vrh nastavka glatko i nježno klizi po koži, a lice je namazano gelom, kako bi elektroda mogla zagrijati kožu. Koža se prilikom izvođenja tretmana ne oštećuje, niti je potrebno koristiti posttretmanske preparate

Na kojim dijelovima pruža najbolje rezultate?

Najbolje rezultate daje na regiji čela, području oko očiju, obraza, vrata i na području oko usana.